onsdag 26 maj 2010

Hjälp och.............tips önskas. Maken och jag är bjuden på 40 års fest med Hawaii tema. Någon som har något bra tips om var man kan köpa något roligt att ha på sig och var attans kan jag hitta en gräslig hawaii skjorta till maken?

Bilderna lånade på nätet

Nu till något annat glädjande......
För några dagar sedan fick jag ett mail till Svenska trädgårdsbloggar från arrangörerna av Trädgårds yra på Svaneholms slott http://www.tradgardsyra.se/ (se under fliken fakta), de hade sett att jag skrivit om Trädgårdsyran på Svenska trädgårdsbloggar och de ville gärna  hjälpa med att länka från deras hemsida till bloggen, helt underbart, man behöver all hjälp för att få igång den ordentligt.....tack alla ni som är med och slår ett slag för denna samlingsblogg som är under uppbyggnad.

Ha en underbart bra dag
Kram Anna

10 kommentarer :

Dreams of Clematis sa...

Men Anna vad roligt!!

Alltid lika roligt när någon lyckas få ut sin blogg!

Kan jag göra något för att hjälpa till ytterligare?

Kram Len

Camilla sa...

Här hade jag letat: http://www.buttericks.se/webbshopen.aspx?menuid=12,33&menu=Maskerad,Hawaii

Låter kul med Hawaii-tema!
Kram Camilla

Linda i Lönnbacka sa...

Vilket kul tema, men tyvärr kan jag nog inte hjälpa.

Du har säkert fått en bra länk ovan. Hawaiiskorta kan ju vara lättare att hitta nu sommartider i vanliga klädaffärer men huluhulakjolar kanske blir svårare att hitta ;)

Ha det fint och lycka till med att hitta kläder till festen!

Annas Lycka sa...

Jag tipsar om Buttricks, finns här i Gbg men kanske på nätet?? Hawaiiskojrta kanske man kan finna hos dressman, eller nåt liknande,Var däär idag o såg att de hade blommiga shorts ???Kanske kan vara nåt, shorts och NO MORE ! Hahahaha Vilken succé!!! (På din man nu tänkte jag ;))

Kram till dig du rara! Anna

bolin of sweden sa...

Hej!! Längesedan jag hälsade på men semesterresa har kommit i vägen! Nu är jag tillbaka igen! Väldigt roligt att du får respons på Svenska Trädgårdsbloggar - jag skall slå ett litet extra slag för den hos mig! Skall även gå in och läsa lite om trädgårdsyran.

Tips om Hawaiiutstyrsel och skjortor har jag tyvär inte men kommer jag på något så återkommer jag! Kram Helena

Vardagens guldkorn sa...

Kul med temafest! Hawaiskjortor kanske kan finnas billigt på second hand affärer?? Jag tänker att det kanske inte är något han använder särskilt flitigt resten av sommaren... men vad vet man, det kanske blir en ny favorit ;0)

Kul att du får "länkhjälp" =0)
Lycka till!
Kram Linda

VÄLKOMMEN sa...

Hej Anna,

Så kul med bloggen!!

Hawaiutstyrsel....Jag hade nog snavat in på Erikshjälpen eller Myrornas....kan tänka mig att det hänger nån gammal hawaiskjorta från 80-talet där...

Kram / Maria

cat sa...

Avsiktlig utklädning är inte min starka sida. Maskerader försöker jag undvika.
Kul att bloggen får lite gratis skjuts frammåt ;))
Ha de gott. Catarina

Limetwig sa...

Va kul för dig, Lycka till med din trädgårdsblogg!
Hmm hawaiiskjorta? Hm kan ha nån blommig sommar skjorta... vet de har haft i alla fall! Och du ska bege dig till buttricks, de har massor i hawaiitema. Gu va kul med maskerad!
Ha det bäst! Åse

Strandkullen sa...

Så roligt att få gå på maskerad och så roligt att trädgårdsbloggen är på fram marsch. Kramis semlan