onsdag 9 juni 2010

Hjälp....


Bild lånad på vi i villa.

.....önskas. Vi tänkte bygga en grind men jag tycker inte att jag hittar någon fin. Är det någon som har tips skicka gärna en bild till min mail. Jag vill nog att den ska vara i trä och få samma åldrande och grå ton som min pergola i trädgården.
Nu äntligen har det blivit inköpt en ny kamera. En Canon 550D blev resultatet av mycket letande och jämförelser av olika modeller. Vi valde canon för vi har haft det innan och har en del fina objektiv som även passar den nya... Det var inte helt lätt att hitta just den vi tittat ut, i de fyra första butikerna vi besökte var den slut och ingen visste när den skulle komma in igen.....det beskedet vill man inte få när man äntligen har bestämmt sig och åker in för att handla. Tala om besvikelse att inte få den med hem ....men maken gav inte upp, dagen efter åkte han till de lite minde butikena och fick napp.
Så nu kanske det kan bli lite bättre bilder till bloggen....jippiiii. Men det återstår att se, man är ju ingen proffs precis.

Ha en bra dag
Kram Anna11 kommentarer :

bolin of sweden sa...

Grattis till nya fina kameran!! Du har haft fina bilder hitintills men visst är vi förväntansfulla på bilder tagna med nya kameran!
Helena

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Grattis till köpet av kameran.
Jag köpte en Canon 450D för nästan 2 år sedan, och bara använd den ett fåtal gånger.....är urusel på att sätta mig in i teknikens under med den, tiden räcker aldrig till, och jag prioritera bort den kunskapen framför mitt kreativa skapande FNISS Latmask är jag eller hur? Grindprojektet låter spännande. Gör nåt unikt, inte bygga efter "färdiga mallar" då få ni nåt som bara ni har och ingen annan. Jag är tvungen att snickra en ny grind mellan Bonsai-innergården och resterande trädgården, den gamle är bräcklig och hunden kommer över den nu på sina gamla dagar !
Har redan grinden färdig i huvudet
men inte börjat snickra än.
Idag vaknade jag illamående, migrän så jag började dagen kräkandes. Ligger halvdöd och ljus skygg i mörklagda huset. Helt orkeslös. Och nu fick jag feber också...sommarförskylning känns det som.
Ha en fin dag, Kram Petra B.

Cilla sa...

Åh, jag önskar jag hade råd att köpa en riktig kamera. Jsut nu har jag bara mobilkameran och det blir inte alltid så lyckat.

Grinar vet jag inte så mycket om. Min man gjorde en fin grind till gården. Vi letade bilder på nätet, sedan snidade han och fixade.

Cilla♥

Lena/isis sa...

Tycker den på bilden är riktigt fin.....Roligt med en ny kamera. Ångrar nu att jag inte köpte en systemkamera . Den jag köpte för ett år sen kallas att den är ett mellanting mellan system och kompakt, Canon Powershot. Lena/isis

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Grattis till att ni bestämt er - och kommit till skott! Jag ligger fortfarande i "kan-ej-bestämma-mig" delen av processen... Men är väldigt nära målet:-)

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Vilken fin kamera, önskar mig också en sån....
Du har ju redan sååå fina bilder i din blogg.
Ha en skön kväll!
Kram Lotta

Almbacken sa...

Hej Anna,

Så kul med ny kamera!

Jag har en ide om grind men har ingen bild. Vi får nog träffas:o)

Kram / Maria

cat sa...

Grattis till nya kameran. Jag lovar, du kommer att bli nöjd. Jag köpte en 500D i vintras och är kanon-nöjd.
Ser fram mot dina bilder. Ha de gott. Catarina

Annika Christensen sa...

Det blir nog bra med den kameran.
Vad mycket fint jag har missat hos dig.
Ha det gott
Annika

Mycket annat & lite betong sa...

Kul med kameran, hur tjock är bruksanvisningen?

Din jordgubbsodling verkar bra med näten över. Jag brukar sätta kycklingnät runt och över mina. Till slut orkar jag inte ta mig in själv ens.

Ha det bra!
Agneta

Strandkullen sa...

Vill med ha en så fin kamera...låter fint med en grind men har inga tips på lut just nu tyvärr...kramis semlan