torsdag 26 augusti 2010

En liten titt på uteplatsen.....När vi flyttade in i vårt hus för 7,5 år sedan bestämde vi oss för att göra ett trä däck mot den delen av huset som vetter mot vardagsrummet. Inget vi alls har ångrat men vi önskar att vi inte varit så snåla utan anv bredare och tjockare plankor. När vi orkar någon gång så ska plankorna bytas ut.....
Men först ska vi påbörja att lägga ytterligare ett trä däck på vår baksida och då ska det göras med bättre plankor så klart. Jag håller på och gör ritningar på hur jag/vi vill ha det, ett krav från maken innan han påbörjar något alls.........men en massa planer finns som går runt i skallen men inte så lätt att välja vilka som ska anv och hur man får ner de på papper....men ett japanskt tema ska det bli, så mycket är bestämt.
Ha en bra dag
Kram Anna

9 kommentarer :

Mycket annat & lite betong sa...

Trädäck är så sköna att gå på, det blir som ett extra rum. Ska ni börja med det nya nu eller blir det till nästa sommar?

Jag tittade på dina rosenstavar. Så fina, mina bara försvinner. Har provat både rosa och vita.

Ha det bra!
Agneta

Madame C sa...

Så härliga rostägg! De blev jag helt såld på.

Ja, trädäck är det härligaste som finns. Förstår precis hur du menar:)

Ha det gott,
Charlotta

Cilla sa...

Härligt med två uteplatser. Bra att kunna variera efter väder och vind!

Cilla♥

Charlotte sa...

Uteplatser kan man inte ha för många av... och trä är skönt att gå på..... Ser att vi har likadana solstolar förresten antagligen även det stora bordet.... Men du har betydligt snyggare stolar till än vad vi har..... Det är så snyggt hos dig med allt det svarta. Jag försöker ha så mycket svart och enkelt det bara går till vårt hus som är från slutet av 1800-talet och med massor av snickarglädje.... :-) Liiiite måste man anpassa sig efter hur huset ser ut också....

Kram Charlotte

Mitt Stugliv sa...

He Anna!

Kikar in hos dig och ser att du har lika fint o mysigt som alltid.

Ha en fin kväll
Kramkram
Lotta

House number 15 sa...

Visst är det skönt med ett trädäck. Ibland ångra man att man inte gjorde si och så och det är lätt att vara efterklok>;))
Lika fint i trädgården ser jag och vad fina de rostiga äggen är.
Kram C

Nattmia sa...

Vi skall med bygga en uteplats, ett soldäck på framsidan och det får absolut inte påbörjas förrän jag bestämt hur det skall se ut ;-) Fast det måste vänta ett tag ändå, har en massa andra måsten med huset först..

Kram Mia

Galtholmen sa...

Ja är det inte märkligt att man alltid lyckas ta i för lite... Likadant när vi skaffade vårt växthus. Redan för litet innan första sommaren!
Kram
Ulrika

Limetwig sa...

Snyggt! Vi la plattor och kullersten på vår altan...det ångrar vi bittert idag. Vi skulle ju gjort trädäck istället! Kanske senare...
Ha det bäst! Åse