måndag 9 augusti 2010

Helt otroligt............. att så många som ville komma och titta på min trädgård, exakt hur många inte en aning, men det var en jämn ström hela tiden och stundvis väldigt många. De första kom kvart i 11 och jag sprang som en tok för att fixa det sista som att tända ljus i växthuset och göra lite mys stämning. Dock var det inte lätt ordnat denna regninga dag, men tack och lov så vet man att trädgårds folk bryr sig inte om dåligt väder....det regnade nästan non stopp hela dagen. Vi som bara har haft en regnig dag på hela sommaren. Den sista besökaren gick tio över fyra, så det var fullt upp hela dagen. Så här i efterhand skrattar jag åt mig själv......jag var nervös att det inte skulle komma någon....hihihihi.

Ett stort TACK till er alla som kom och besökte min trädgård och tack för all positiv respons och värmande ord från er, Ni gjorde min dag oförglömlig. Tack till Gunnel Carlson för en härlig idé med "Tusen trädgårdar" hoppas det bli fler år.


Min bänk som maken har hjälpt mig att göra han bli klar i tid. Två leca block som är limmade ihop och sen putsade med betong och en tjock tryck inpregnerad planka som är målad svart och som sen är fast satt med långa spik pluggar. Riktigt nöjd är jag...jag har länge velat ha en bänk på vår framsida att sitta och ljuga på.....


Min make agerade fotograf denna dag och jag har försökt att anv de bilder där man inte ser personers ansikten och hoppas att ni tycker det är ok.

I går trodde jag inte mina ögon när jag tittade på min besöksräknare på bloggen som tickade en bit över hundra besökare i går, närmre bestämt 128 besökare, helt otroligt........och så härligt att nya besökare har hittat hit och så klart även gamla. Ni är alla hjärtligt välkomna.

I dag är jag tillbaka på jobbet och har en del att stå i, glömde helt bort det i går då jag var i en en annan värld.....en trädgårdsvärd......:)

Ha en super bra dag
Många kramar Anna

18 kommentarer :

bolin of sweden sa...

Hej!! Vad roligt att gårdagen blev så lyckad! Jag tänkte på alla er som skulle öppna era trädgårdar när jag tittade ut på ösregnet. Tyvärr hade jag inte möjlighet att åka ut och titta i år men hoppas att jag får ny chans nästa år - då kommer jag och hälsar på hos dig! Kram Helena

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till trädgårdssuccén!
Så roligt. Och trädgårdsintresserade bryr sig inte om väder, det är bra, det!
Jättefint har du och bänken var ju en riktig hit!
Agneta kram

Sophia Callmer sa...

Så kul att många kom till din trädgård trots regnet, här var likadant regn hela dagen. Men många hittade ut ändå och det var verkligen kul, många roliga samtal och möten.
kram Sophia

Cilla sa...

Hej Anna!
Vi fick tyvärr förhinder och kunde inte komma till dig i går. Vad glad jag blir att så många kom. Vi körde till två trädgårdar i närheten av där vi bor.
Jag hoppas på en privat visning senare i höst ;-)

Cilla♥

Annika Christensen sa...

Grattis till en bra dag trots regnet. Kul att det kom så många.
Ja vi hoppas till nästa år att 1000 trägårdar lever vidare.
Ha en bra dag på jobbet
Annika

Annas Lycka sa...

Så roligt med besök trots det där regnvädret.

Har oxå en tanke på denna "Ernst" bänk, såg ju relativt lätt ut och oftast är det det som är snyggast.

Just nu letar vi efter en grind, det blir en väldigt enkel grind. Skall beställa den nu i dag. Roligt när det häbder grejer !!

Ha det fint! Anna

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Ja du, det var verkligen en otrolig dag igor.
Hos mig strömmade det så mycket glada trädgårdsmäniskor igenom grinden att jag nästan inte han prata med alla. Vilken dag!
Snygg bänk, gillar den enkla stilen.
Kanske kunde jag hänger med Cilla när hon kör till dig? Vill ju se allt det fina i din trädgård också.
Kram, Petra B.

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Inte att undra på att ni fick så många besökare, er trädgård ser helt fantastisk ut! Betongbänken blev supersnygg! :o)
Ha en finfin dag,
lydia

Anonym sa...

O va härligt att så många kom till dig. Jag hade väldigt gärna kommit förbi och tittat om de hade varit närmare. Kram

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Anna!
Kul med succen, jag fnissade lite åt att du trodde det kanske inte skulle komma någon...:-)
SYnd med regn, fast man får se det goda i det också. Kanske hade blivit folkstorm med vackrare väder...

Kram H.

Ann sa...

Det var jättekul att se din underbara trädgård. Så mycket inspiration att ta med sig hem. Jag kommer nästa år igen om du har öppet!

Mammasblommor sa...

Hej! Kul att det blev en toppendag med många besökare, trots regnet! Hade varit trevligt att kunna besöka din vackra trädgård!
Betongbänken blev jättesnygg!
Ha det gott!
//Margot

The Secret Garden sa...

Ja visst var det en otroligt härlig dag. Och att så många letade sig fram till trädgårdarna. Jag hade tur med vädret men idag hällregnar det hos mig.
Hoppas att det blir en fortsättning nästa år på det här evenemanget.

Ha det gott!

Charlotte sa...

Kul..... Så klart du skulle få besökare...... med din fina trädgård!!! Tokigt med regn, men vädret styr man inte över och det är förstås inte mycket som stoppar oss tokiga trädgårdsmänniskor....

Smart och mycket snygg bänk!

Kram
/Charlotte

Edith och Jag sa...

Tack för att du visade upp din fina trädgård!
Maria

Limetwig sa...

Hmmm... ja jag är ingen "riktig" trädgårdsfantast, så därför uteblev jag pga regnet, men jag hade gärna velat se din trädgård in real :) Så himmla skoj att så många kom och tittade hos er! Bänken var jättefin den kommer jag kopiera rakt av, hoppas det är OK :)
Ha det bäst! Åse

Hanna sa...

Hej och tack igen för igår! Full av inspiration och efter tips från din mamma åkte jag direkt till Lödde plantskola och köpte svart krukfärg. Har redan testat, men resultatet blir inte alls så mättat matt-svart som jag önskade. På plantskolan sa de att ett lager räcker, men så verkar det inte vara hos mig i alla fall. Så jag undrar hur ni har gjort, har ni målat ett eller många lager?
undrar Hanna i Malmö

Madame C sa...

Stort grattis! Vilken succé! Ikväll tittade jag på det galna engelska trädgårdsprogrammet om "The yellow book" och log igenkännande när de stackars trädgårdsinnehavarna var nervösa och undrade om det alls skulle komma någon. PRECIS så där, tänkte jag, var vi många som kände i går morse:)
Ha det gott,
Charlotta