måndag 30 augusti 2010

Vilken olycka.....Till min stora sorg har mitt svarta rabarberlöv gått sönder, ingen vet vad som hänt.....visst är det konstigt?? Men olyckor händer det är ju inget världsligt eller? Det är bara att göra ett nytt och betongen som ändå skulle fram till annat som skulle gjutas så vad gör väl det? För ett tag sedan gjorde jag små betongblad av hostans vackra blad, några har fått behålla det betong grå och andra har fått bli svarta.....vilket blev bäst?
Stolta ägare till Alvin är vi...... I går hade vi en valp träff med Alvins syskon och 8 av 11 kom, jätte trevligt att få se dom alla. Upp födaren Linda med Labbegårdens kennel hade ordnat så vi kunde vara med på labrador Smålands familjedag. Vi kunde prova på en massa olika och Linda övertalade oss att vara med på utställningen bara för att testa hur det går till och vi var stolta ägare när vi gick vidare till finalen men vi slutade inte bland de 5 bästa men super nöjda är vi. Domarens utlåtande var jätte positivt och vi blev super glada. Alvin såg ut precis som han skulle, en mycket lovande hund.....var hennes ord.

Ha sen super härlig dag
Stor Kram Anna

10 kommentarer :

Emmas utsikt sa...

Nej så tråkigt. De går ju lätt sönder. Bara att göra om.. Jag tycker både svart och grått löv är snyggt, men när det är målat så kommer detaljerna fram bättre. Tycker nu jag...

Och stort grattis i efterskott! Många fina prisar du hade fått. Godiset ser stengott ut, hehe...

kram!

Cilla sa...

Vad kul att det gick så bra för Alvin!
Tråkigt med rabarberfatet. Visst är det konstigt när något går i sönder och ingen vet...hmmm...
Jag gillar det gråa bäst!

Cilla♥

Anonym sa...

Beautiful dog...!
Kisses from Croatia.
Zondra Art

Katarina sa...

Hej Anna,

så tråkigt med ditt fina betongblad. Jag gick en betongkurs i våras och kursledaren tjatade på oss om att inte göra våra saker för tunna, minst 2-3 cm. Jag gillar dina hostablad, speciellt det svarta förstås, jag älskar ju svart (som du säkert har märkt). Synd att jag inte hade sett dina snygga blad innan jag gick kursen i våras. Men man kan ju alltid blanda lite betong här hemma.

Hälsningar
Katarina

Charlotte sa...

Det var ju attans... Men det är som du säger ett världsligt ting.... Du får göra ett nytt... Själv har jag i sommar haft sönder en stor fin urna jag hade inne som var guldfärgad och som jag älskade... Kras sa det bara..... Var arg en stund.... Sen var det bara att acceptera att jag var en fin urna mindre..... :-)

Alven är ursöt!

Kram Charlotte

Charlotte sa...

jag menar förstås ALVIN.... :-)

The Secret Garden sa...

Åhh så fin han är Alvin! Med sin svarta nos och svarta kajal runt ögonen. En riktig pärla! :)

Vad som hänt rabarberbladet har jag ingen aning om. Och så tycker jag att det svarta hostabladet blev bäst. Kanske för att det påminner lite grand om ett blad i smide.

Ha det gott!

Mina finaste sa...

Hej!
Hittade just till din sida och ville bara säga att den är jättefin! Jag har just köpt hus och letar trädgårdsinpiration, något du ger i massor. Tack!

Ha en skön kväll
Marie

Vardagens guldkorn sa...

Oj vad han har vuxit Alvin, vad fort det går!
Tokigt med rabarberbladet, tur att det är relativt lätt att göra ett nytt, lite kladdigt men kul.Å man kan ju alltid passa på och gjuta något mer när grejerna ändå är framme. Hostabladen var jättefina, tycker det blir ganska coolt när man målar dom...
Linda

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Anna!

En olycka händer ofta när ingen ser. Men du stick ner det trasiga bladet i jorden. Gillar dina hostablad och de har samma utstrålning med olika färg, skulle kunna tänka mig ett i vitt.


Ha en fin tisdag
KramKram
Lotta