tisdag 5 oktober 2010

Håll i er nu.............för här kommer bilder från baksidan av vårt hus och jag kan väl säga som så att här har det inte hänt något på hela sommaren. Ogräset har fått ta över och jag har helt enkelt inte brytt mig för jag har vetat att allt bara skulle jämnas med marken så fort vi bara kom i gång...och nu äntligen är vi igång.
Bilden på Alvin är från en av våra kvälls promenader, tyckte bara att den blev så fin även om vädret inte var så roligt.Jag tog en hel del bilder när vi höll på  men när jag tittade på dom så insåg jag att de flesta går inte att visa, fy vad det ser ut som jag skäms. Ogräset växer hej vilt och mina gamla odlingslådor som för övrigt ska hämtas upp av en tjej i veckan som var här och tittade när jag hade öppen visning i augusti är helt översållade av växtlighet som för mig inte har något namn. Dock har jag tagit upp pall kragarna så hon kan komma och hämta dom. Bort med allt.......här ska det skövlas.....I veckan kommer Hasse gräv som vi kallar honom och tar upp stubbarna som vi lämnat, skönt att slippa det slavgörat...han sa det tar honom max en tim att göra det med grävmaskinen....låter super.
Vår hus fasad är bara klar på framsidan vi har bytt färg från bajs brun till grå och vissa av våra fönster är byta de och resterande ska bytas till våren, visst är det konstigt att man inte hinner allt som man  planerat under semestern?? Så kanske ni kan förstå att det är begränsat med bilder som visas.....men jag hoppas att när jag vaknar en morgon så är det klart, för det är väl så fort det går?


Ha en härlig dag

10 kommentarer :

NataljaOblonskaja sa...

Tror att vi alla har något hörn av trädgården, eller flera, som vi helst inte vill visa upp. Men nu har ni ändå börjat med erat, vi har vårt kvar:)
Har en häck mot framsidan som man knappt kan kalla för häck, det växer mest en mass annat i den. Men för att byta ut den måste man ju skövla hela och vänta i flera år på att den nya ska växa upp, inte kul så vi bara går och velar om vi ska göra något åt den eller inte.
Är övertygad om att det kommer att bli supersnyggt där bakom huset.
Ha det bra!
Camilla

Galtholmen sa...

Vilket härligt stort projekt ni har framför er! Har oxå en hel del som skall vara klart nu under hösten. Största projektet är väl vårt fårhus, som idag står som ett skelett o gapar. Förhoppningsvis så står det klart till november. Och för mitt inre ser jag redan hur fint det blir. Sedan finns det ju en hel del att önska i projektväg för vår baksida oxå... men allt har sin tid.
Ska bli väldigt intressant att se vad det ska bli när det blir klart på er baksida.
Kram
Ulrika

Madame C sa...

Baksidor finns hos oss alla:) Både bokstavligt och bildligt, när jag tänker efter...
Men det kommer att bli underbart fint:)
Ha det gott,
Charlotta

Lone sa...

Hi Hi Anna ... Jeg har hele 1000 kvm. jeg ikke vil vise jer endnu.
Kh Lone

The Secret Garden sa...

Haha jaa det där med vart tiden tar vägen är fortfarande en stor gåta! :) Här finns massor att göra..som jag tyvärr måst inse att vi inte hinner. Bara att försöka vända ryggen till och vänta hela vintern på att kunna ta tag i sakerna.
Hos mig finns många "fula hörn" ute, man får ha skygglappar på sig ibland. :)
Och så skulle jag gärna äga en egen liten grävare, det vore nåt det!! skulle behövas också för nu har jag idéer om att utöka trädgården på den östra sidan om huset och området är så pass stort att det känns "omöjligt" att gräva för hand. Men det har jag ju gjort förut så det lär väl fungera den här gången också. Men det blir ett projekt till nästa sommar.

Ha det gott!

Annelie sa...

Håller med alla ovan att vi alla har delar av vår trädgård som vi inte visar. I bloggvärlden visar vi det fina, det som vi är stolta över och det som blir vackert eller kul på foto.
Tycker det är väldigt skönt att se att inte bara jag har en hel baksida som behöver TLC.

Ja typiskt IKEA, nedan. De har ett par barstolar som jag går och väntar på att de ska komma in i lager.
Gillar avlastningsbordet, skulle gärna ta ett i vitt.

Kram

Sophia Callmer sa...

Ja Anna håller med flera andra, baksidor och skräp har vi alla, du har ju tagit tag i din baksida, här finns tillräckligt för att jag kunde jobba heltid i trädgården..
ha det gott!

Lantliv i Norregård sa...

Så fin han är din vovve!!!!

Kram Malin

Katarina sa...

Puh, vilket jobb! Men nu har ni ju kommit en bit, skönt! Och jag är jätteavundsjuk på att ha så mycket plats för nya växter och projekt, jag har så fullt och trångt... Och snart är gräsmattan helt slut så då kan jag inte göra mer rabatt av den, vad gör jag då?! Jaja, jag vet, det var dagens i-landsproblem!
Kram
Katarina

Charlotte sa...

Tålamod är inte lätt.... när man vill att det ska gå snabbt...... Förstår precis vad du menar... Vilket jobb ni påbörjat!!! Kommer att bli jättebra med din blick och din design på det hela...... Din trädgård är verkligen stilren och enhetlig....Och snart får du ett område till att fixa till.... Kommer bli vackert!

Kram Charlotte