fredag 6 september 2013

Besök i trädgården...

 
Det fortsätter att komma fjärilar till trädgården för nu blommar fjärilsbusken. Det är verkligen härligt när växternas blomning avlöser varandra och dom små besökarna stannar lite längre.
Just nu går jag och hoppas på att kiwins frukter ska bli klara för om dom inte blir det en sommar som denna så lär det aldrig fungera. Jag har fått ätbar frukt en gång innan och då var det inte lika fin sommar vad jag kan komma ihåg. 
 
 
Solhattarna skulle jag kunna fotografera varje dag, tala om fotogeniska. Nästa år ska det planteras många fler av denna fina växt, hoppas då jag hittar min green wizard.
 
Annars....
 
Är det dags att prova den nya dieten alla talar om, boken är beställd idag så nu blir det till att läsa på och sen är det bara att sätta igång.
 
 
 
 
Boken som jag skrev om igår är inte helt lätt att berätta om här, men jag kan väl säga att det är inte en trädgårdsbok. Eftersom jag bara är en trädgårdsamatör så är det inget jag skulle ge mig på, tror jag. Kanske man aldrig ska säga aldrig för jag har ju faktiskt en ide även om den känns långt borta.
 
Ha en underbara fredag, helgen bjuder på både loppmarknad, kräftskiva och såklart får man inte missa Lackalänga trädgård på söndag. Jobbar bara halv dag idag, underbart att få hinna med lite annat.
 
 
Kram Anna
 
 
 
 

4 kommentarer :

Livet på solsidan sa...

Ska du bli författare på "äldre" dar? Låter riktigt spännande. Jag ser fram emot bokutgivardagen :)

Lackalänga verkar intressant (googlade). Brukar det vara fyndläge?

Kram och trevlig långhelg (nästan iaf)!
Tamara

Janneke sa...

Hi Anna,
You have lovely Echinaceas and the photo of the Buddleja is stunning.
Wish you a lot of success with your kiwis, you should get lots of fruits after such a hot summer. Even now we have temperatures up to 28 degr.C.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det är absolut lönt att åka till lackalänga trädgård, väldigt bra priser.

Kram Anna

Marianne sa...

Älskar Echinacea! Har du läst reportaget i Natur&Trädgård senaste nr3? Gör det!