lördag 5 oktober 2013

Växterna går i ide...

 
 
...och det gör nog vi människor också. Det behöver inte vara på ett negativt sätt utan man får se det som en planeringstid, att hämta inspiration och vara kreativ på andra sätt. Jag älskar att vi har våra tydliga årstider på det sättet vi har eftersom som alla har sin charm. Nu blir det tid för mer inne fixande och jag gillar det lika mycket.
 
Kiwins blad faller till marken och även funkians blad lägger sig, jag låter dom ligga kvar hela vintern och ge skydd till andra växter i marken och de små insekterna som också får finnas.
 


 
Funkia som jag har i krukor ska snart få flytta in i växthuset där tomatplanterna snart ska klippas ner. Växthuset fylls med alla mina krukor och det blir ett skydd för både planta och kruka.
 
Ha en härlig lördag i höstens tecken
Kram Anna
 
Tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg om nummer 1.
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Marina sa...

Ja, det är nog lite ide på gång nu. Har precis jobbat ett par timmar (vilket jag inte brukar en lördag så det känns helt fel) men nu ska jag bara dricka upp mitt te och sedan ut och kolla hur mycket ide det ser ut att vara här.

Kram

I min smak sa...

Fantastiska bilder och dessutom väldigt positiva tankar kring det här med hösten!
Susanne

Tiger sa...

Hösten har sin tjusning den med, Jag njuter av alla vackra färger på träd och buskar!

Så vackert höstsilveraxet är! Jag tror att det är det som jag köpte i våras från Odla.nu och har haft på tillväxt i sommar. Hoppas få se det i blom framöver...

Jag har också problem med att mina inlägg inte syns i andras blogglistor förrän efter flera timmar, ända upp till ett halvt dygn. Förstår inte vad det är för fel? Men det är väl något Blogger-fel som förhoppningsvis försvinner så småningom. Hör av dig om du kommer på någon lösning...

Hösthälsningar
Elisabet

Villa Vårgatan sa...

Härliga höstbilder, Anna!

Kram Eva

Marianne sa...

Tack för tipset om krukade hoster ska bevaras i växthuset, tänkte inte på det...men nu vet jag vad som ska fixas imorgon.