onsdag 20 november 2013

Läshörnan....

 
Tack alla för era snälla kommentarer i går ♥ det värmer ♥
 
Idag blir det några enkla pics från min läs och mys hörna. Här skulle jag kunna tillbringa mycket tid men gör det tyvärr inte, tiden vill liksom inte räcka till riktigt, men det känner ni väl igen? Min hörna är inte så speciell men helt ok så länge, eftersom vi rör i vårt hus hela tiden så trillar vissa saker längre ner på listan hela tiden.

 
Jag hade önskat att min gamla sockerbits låda kunde ersättas av ett snyggt brick bord och att jag kunde anv lådan till annat. Att min gamla ärvda fåtölj kunde ersättas och det skulle stå en snygg AJ fåtölj som heter ägget, det är det jag önskar tomten. Tyvärr har maken och jag delade meningar om vad vi ska ha för någon fåtölj så det är inte i sikte på länge, kanske därför som det inte hamnar högre upp på listan...
Kuddarna är inte alls köpta för att hamna här men mitt i byggröran råkade dom göra det. Vi bygger om vårt arbetsrum och alla dom sakerna finns för närvarnade i vårt vardagsrum, jippi :)


 
Så här kunde det gärna fått se ut.
 
 
Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
 
 
 
 


6 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Men det är ju fint som det är! Du får åka till CPH och ta in på hotellet med bara Arne Jacobsen möbler, där kan du bo flera nätter, tror jag, för mindre än vad Ägget kostar......nej, jag förstår dig, vill man ha en sån fåtölj, så vill man! Jättefin är den!
Agneta kram

Laila sa...

Så skönt att det äntligen går åt rätt håll med Zelda!
Moderna designmöbler i all ära men jag skulle nog föredra din gamla fåtölj! Det har väl med åldern att göra…
Ha det gott!/Laila

Anonym sa...

Ägget är ju en jättesnygg fåtölj men inte ett dugg skön att sitta i. Prova får du se, den är ganska hård.

/Annika

Katarinas trädgård sa...

Va, har du vunnit på lotteri??? Ägget kostar väl så där 45 000? Men visst är den supersnygg, det håller jag med om, och hade jag 45 000 över så... Jag tycker din hörna ser mysig ut redan nu, och känner jag dig rätt så har du ändå inte tid att sitta där!
Kram
Katarina

Cilla sa...

Så kul att du tittade förbi i helgen, till oss på Svaneholm.
Såg nog att du fyndat lite tomtar.
Så fint du gjort med kransarna. Kul!

Kram Cilla♥

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tyvärr har jag inte vunnit pengar men drömmer ändå :)
Kanske vem vet


Kram Anna