måndag 11 november 2013

Motgångar...

 
Just nu har vi det jobbigt, vår lilla tjej har fått en infektion efter sin operation och i går kväll fick vi åka in akut med henne till veterinären igen. Det blev till öppna och spola hennes led och idag under fm har man fått göra det en gång till. Har hon inte redan fått genomgå mer än vad en 8 månaders lite labrador tjej ska behöva?
Det tar på krafterna och jag lider för henne, själv mår man inte heller bra om ens fyrbentingar inte gör det. Frågan är hur mycket hon lider, var går gränsen för vad som är okej. Jag vill ju inte annat än att hon ska ha det bra och få ett så lyckligt liv som hon kan.
 
Allt verkade gå så bra efter operationen förra veckan och sen på en dag faller allt omkull. Jag sitter på nålar och väntar på samtalet att vi kan få hämta hem henne, min lilla tjej..
 
 
Kram Anna & Zelda


7 kommentarer :

Anonym sa...

Hoppas att ni väntat färdigt och att Zelda blir bra igen!/PiaFia

susanne sa...

O jag håller tummarna för att det ska ha blivit bra nu igen med lilla Zelda! /Susanne

It's me sa...

What a beautiful dog !!!...love Ria...x !

Marina sa...

Men va trist. Nu hoppas jag att det vänder och läker fint.

Kram

Flower of Fame sa...

Så tråkigt! Hoppas det snart blir bättre! Kram Pernilla

Snäckskalsdalen. sa...

Jag får så ont i hela kroppen när jag läser om Zelda.....stackars lilla vovven. Hon har alltså någonting på armbågarna som man opererat bort och sen har hon fått en infektion, jag har försökt läsa och sammanfatta, jag har ju missat så mycket.
Vet du, man blir helt sjuk när ens djur inte mår bra.....jag förstår om hela er värld är lite upp och ner och nu hoppas jag att lilla Zelda är hemma igen och att man fått bukt med infektionen och att hon kan återhämta sig fort och lätt. Dom gör ju det djur, återhämtar sig så otroligt fort när det väl kommer.
Stora kramen till både dig och Zelda. Och vår Leia hälsar så mycket - dvs just nu står hon ute på verandan och skäller på kattugglorna som hon hör i skogen!
Agnetakram

Anonym sa...

Men nu räcker det väl med elände!!! Kram Carina, Helsingborg