söndag 14 september 2014

Ett busfrö....

 
Det är så underbara färger som tittar fram lite överallt. Jag gick en runda i trädgåden med min kamera igår och kommer på att inte en enda gång under sommaren har jag satt mig ner och njutit av min nya bänk...det måste jag ändra på. Det blev inte många minuter från jag far upp och börjar dra lite ogräs då jag känner att ryckningen i ögat börjar igen...attans. Jag har lärt mig under åren att min kropp inte mår så bra när ryckningarna kommer. Jag försöker varva ner och koppla av men jag är rent utsagt urkass på det. Hur gör ni för att koppla av när alla måsten hoppar sig?


 
Just när matte tittar bort en liten stund kan jag gå i rabatten utan att hon ser...tror Zelda ibland :)
Men ack nej, matte har ögon i nacken nästan alltid :) Just här på gavlen av vårt hus har vi aldrig varit speciellt noga med var hon får och inte får vara eftersom det inte har varit färdigt innan.

 
Ha en härlig söndag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 
 


10 kommentarer :

Marina sa...

"Gå väck" är ord som Ronja får höra titt som tätt. Hon lyder då men kan mycket väl gå in i en annan rabatt bara en liten stund senare. Suck :)
Söta är de, våra fyrbenta, ändå.

Kram

AnnaHelena sa...

Å, så fina bilder du visar. Både i detta och i ditt förra inlägg! Måste fråga om det är vildvin eller engelmansvin som du har (eller rådhusvin?) och vilket du i såfall gillar mest? Jag ska köpa något när vi får färdig vårt lilla pergolabygge och tar gärna emot tips ang. vilket vin som är bäst.

Kram // AH

Händigakvinnan sa...

Andas - är ett bra sätt tycker jag för att lyfta blicken och göra rätt saker;) Hund i trädgård, ja- numera har jag en ras som inte är programmerad att gräva så jag står nog ut med en hel del efter det.
Kram

Anonym sa...

Finns det några måsten ? Förvärvsarbete, ja dit måste man gå varje dag som är uppgjort !!!!
Men, dom andra uppgifterna i livet är en lek. Jag ser inte trädgårdera på annat sätt än att det är en lek. En lek som är rolig , inspirerande , absolut kravlös ( läs ordet kravlös på ett bra sätt) livet berikas av trädgård , ögat ser en fröjd..... När man känner måstejobb i trädgården, de är då man kan sätta sig ner på sin vackra bänk - titta , njuta , tänka - helt plötsligt får krav , måste, bör en annan klang och då byts ordet måste ut till , jag vill , jag ska.....
Nu var jag väl filosofisk;-))
Vore intressant att få veta om någon förstår hur jag menar - eller rentav håller med.
Nu vill jag gå ut och leka i trädgården;-)))
Med vänlig hälsning,
Maj-Britt

angie sa...

danke für die schönen gartenbilder!!! ich liebe ihren hund!!! angie

livetpålandet sa...

Mitt huvud klarar inte av en massa intryck sedan smällen i våras,så mitt råd är det som jag tycker hjälper mig. Ta hunden till stranden och gå i vattenkanten och NJUT av att bara vara i en härlig miljö och hunden är dig dessutom evigt tacksam;)

Snäckskalsdalen. sa...

Ryck i ögat, ja, det är väl ett tecken på att man går på för höga varv, jag känner igen det. Men jag är som du, jag kan inte bromsa på rätt sätt, jag går igång på att gå igång eller hur ska jag uttrycka mig! Och jag har svårt att sitta still, vill gärna greja med nåt och ser småprojekt hela tiden...och försöker jag sätta mig ner och ta det lugnt med en bok, ja, då somnar jag och sen kan jag inte sova på natten! Så är det!
Agneta kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det är både vildvin och engelmannsvin i pergolan, gillar att blanda dom eftersom bladen ser olika ut och även växtsättet är olika. Jag föredrar dock engelmannsvinet. Växer snabbare och har ett trevligare växtsätt, lite luftigare.
Kram Anna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tack för alla fina råd. Jag försöker lyssna och bli bättre på att koppla bort, jag kämpar men kroppen vill inte riktigt lyssna.
Svår nät när vi inte är helt överens kroppen o jag.

Kram Anna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Härligt Agneta att se att det finns fler som jag.

Kram krma Anna