lördag 16 januari 2010

Trevlig lördag kväll.......
I dag vaknade jag med huvudvärk och tänkte att här kommer inget bli gjort, men man ska aldrig säga aldrig.......man får ta sig i kragen. När jag vilat en stund och väntat på att tabletten skulle göra sitt fick jag nog, upp ur sängen och gick igång i värsta attack på röran här hemma och nu sitter jag här med ett ännu värre bultande huvud, men skam den som ger sig. Jag fick lite gjort i alla fall och beslutade mig för att ta lite foto på mitt hem och visa er runt i vår gammla halv tråkiga 70-tals villa. Vi flyttade in för 7 år sedn och håller fortfarande på att renovera.
Idag börjar jag med makens och mitt sovrum och imorgon tänkte jag visa mitt nyrenoverade badrum.
Som ni säkert kommer att upptäcka så är jag ett stort Marimekko fan, har det lite överallt, älskar speciellt det härliga blommönstret.

Just nu står min snälle make och lagar en god middag till oss i familjen som är hemma ikväll. Det är jag, Dennis min man och sonen Emil snart 15 år. Victor som snart är17 år är hemma hos flickvännen och äter i kväll.

Ha en trevilg kväll
Kram Anna

3 kommentarer :

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Tack för din fina kommentar på min blogg!
Och så hittade jag ju hit! :)

Trevlig helg!

Pilo sa...

Hittade din blogg via Vardagslyx. Trevligt!
Tack för att jag fick titta in.

Ha en mysig helg!

Vardagslyx sa...

Hej!
Tack för ditt besök och och jättekul att du lämnade en kommentar så att jag kunde hitta hit! Alltid kul med nya bloggare!

Kram Pernilla