måndag 21 juni 2010

Hemskt ledsen.....


.........att jag inte hinner lämnar några kommentarer på era bloggar mina vänner men jag läser alla era inlägg. Så glöm mig inte för jag kommer åter och lämnar kommentarer. Just nu måste jag prioritera vår lilla fyrbenta vän Alvin som har blivit medlem i vår familj. 
I dag är jag på jobbet efter att ha varit ledig tors-fredag med Alvin, idag är det maken som har ansvaret hemma  och sen är jag ledig tis-ons. Alla dagar fram till vi ska ha sem har vi ordnat så någon i familjen är hemma och passar vår lille vän som igår blev 9 veckor...

I helgen har vi börjat sätta upp staket och det ska bli skönt att man kan slappna av lite i alla fall även om man till viss mån måste passa den lilla krabaten. Jag hade rätt många plantor av hösta annemoner som nu är ner tuggade....och lite annat i trädgården som också är borta......är det någon som vet vad som är farligt för Alvin. Det jag har hört är det idegran, liljekonvaljer och någon sa växter med blå blommor.. någon som vet??? Hur är det med funkia som jag har i massor och som han ständigt tuggar ner??
Bilderna idag är lånade från Sköna hem, en härlig trädgård som du kan läsa mer om på deras hemsida och en trädgård helt i min smak. Mycket snyggt....

Ibland spela bilderna ett eget liv när man försöker få dom på plats, ibland går det jätte bra ibland mindre bra, som idag.

Ha en härlig dag i solen
Kram Anna


7 kommentarer :

Emmas utsikt sa...

Ja det där med växter får du nästan ringa en veterinär om, har ingen aning, men min hund käkar bara gräs...hehe...

Det är verkligen som att få en baby i hus, det att skaffa valp...härligt, men slitsamt...

Fin trädgård, MYCKET snyggt!

Kram!!

Strandkullen sa...

oj vad du har fått att bita i...men kul ändå! Kramis semlan

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Så kul att ni blivt med hund! Vi skaffade en för två år sedan, har inte ångrat det beslutet en enda sekund... men visst var det tufft i fyra månader innan valpen var rumsren och någorlunda tränad:-)

Ha en fin midsommarvecka! H.

Charlotte sa...

Har tyvärr inga tips gällande hundar..... Lycka till - förstår det är mycket pyssel med den lille......

Superfin trädgård - helt i min smak också..........

Ha en bra vecka!
/Charlotte

Mycket annat & lite betong sa...

Jag hade glömt hur jobbigt det var den första tiden när vi skaffade vår nuvarande vovve.
Det är som att ha småbarn. De smakar på allt. Vår åt någon svamp som fanns på tomten och blev riktigt sjuk. Ilfart till veterinären.
Jag Googlade på "giftiga växter för hundar". Där fanns mycket att läsa.

Hälsningar till matte!
Agneta

Cilla sa...

Ha, jag vet hur du har det! Det är som att få småbarn igen.
Känn ingen stress över bloggen, vi finns här när du har tid över.
Pussa Alvin från mig.

Cilla♥

Möllebacken sa...

Du är förlåten ;)
Been there, done that.... säger bara har kennel, så jag vet vad du går igenom. Men Anna, vänta bara tills han ska börja gräva i rabatterna....
Ha det gott!
Kram Pella