onsdag 15 september 2010

Inspiration i massor..........får man när man åker till Lödde plantskola. Attans också...jag som absolut inte behövde få nya idéer. Något jag är väldigt rädd för i min trädgård, är att det ska bli för mycket......så det upplevs som det är prylar överallt.....det får inte ske men det är så svårt att inte handla när det är något man tycker är snyggt och man måste ju ha något nytt....kanske skulle man plocka undan något ibland och byta runt men det är svårt när man gillar något.


Alla bilderna är från Lödde plantskola.Något jag är duktig på att handla är ljusstakar, lyktor och olika hållare till ljus......bara denna månaden har det blivit två olika. Helt onödigt men sååååå fina... Den första var en tråd ljusstake som jag kallar det finns i mitt inlägg från den 6 september och den andra handlade jag på Lödde planskola i går. bild kommer i morgon för jag han inte ta någon igår.

I morgon åker jag på blogg frukost i Turning Torso i Malmö. Tack till Stina på Metro Bostad som bjöd med mig på denna roliga träff.

Tack för att du tittar in och förgyller min dag
Kram Anna13 kommentarer :

Limetwig sa...

Ja det är inte bra att shopa för mycket men det är KUL :))
Attan osså jag läste om den föreläsningen men jobbar just den förmiddagen denna vecka, så det får bli nån annan gång förhoppningsvis! Hoppas den blir givande! Ha det bäst! Åse

Anonym sa...

Woow beautiful photos and garden!
Kisses from Croatia.

Linda i Lönnbacka sa...

Hej Anna!!

Tänkte på dig när jag köpte gräs förra veckan och planterade i min trädgård *fniss*

Vet att jag har sett ett stort elefantgräs i din trädgård, köpte själv ett sådant och japanskt gräs så det ska bli spännande att se hur de tar sig till nästa år. Fasar lite för att elefantgräset kommer att växa sig för stort för den plats där jag planterat det, men isåfall får jag väl flytta på det ;)

Mysigt det låter med bloggfrukost :)

Ha det fint!
Kramar Linda

Snäckskalsdalen. sa...

Ohhhohhh, farligt med ställen där kreativiteten råder.....jag har som du svårt att byta ut något jag redan har och tycker är fint. Väldigt vackra bilder på vackra arrangemang där du var. Var det Löddeköpinge plantskola? eller kallas det bara Lödde?
Kram Agneta

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Nä, idéer behöver vi inte gå och hämta, dem sprudlar ju ur våra huvuden i strid ström, hehe.
Men visst blir man köpsugen lite då och då, vad går man annars och jobbar för, hihi.
Kram i höstvädret, Petra B.

Katarina sa...

Jag vet hur det är! Jag var där igår, men jag lyckades hejda mig och köpte faktiskt inte så mycket. Mest bara lökar som var förvånansvärt billiga; 10 Queen of Night-tulpaner för bara 35:-, har sett dem för 79:- på andra ställen.

Hälsningar
Katarina

Marina sa...

Mycket fint du visar!

Va spännande med bloggfrukost. Ha rjag inte hört om tidigare. Hoppas det var kul.

Kram!

Charlotte sa...

Fniss..... 'Hemskt' är det... när inspirationen kommer och överrumplar en utan att man ens vill... (eller.... visst vill man...!?)

Verkar vara en toppenplantskola det där... mycket snygga grejer....

Kul med bloggfrukost... Det får du berätta mer om!

Kram Charlotte

Växthusmadam sa...

Så kul att hitta hit till dig! På min blogg samlar jag bloggar med växthus för inspiration för andra -jag lade till dig på listan och hoppas att du inte misstycker!
Ha en skön kväll önskar Växthusmadam

Stjärnor & Champagne sa...

Haha fråga min man om lyktor och ljusstakar:) You name it!!!Vad mysigt det ser ut på plantskolan. Hoppas att frukosten var bra. Ha det bäst/ Kramis A

Atelje Annorlunda sa...

Så många vackra saker.

Kram Åsa

Marie Lithén sa...

som jag önskar att jag hade närmre till Lödde:(

prylar ja, svårt att motstå och ännu svårare att hålla det på rätt nivå.

IreneL sa...

Åhhhh där fanns det mycket fint! Verkar vara ett underbart ställe!
Ha en fin dag! / Irene