måndag 6 september 2010

Var tog hela helgen vägen?


I ett nafs så är det måndag igen och det känns som man hade behövt minst en dag till för att hinna med och känna att man är ledig. Men det är bara att ta nya tag och se fram mot nästa helg. I fredags hittade jag äntligen en sån tråd lyckta (eller vad man nu kallar den) som jag letat efter. Plantagen 249 kr helt ok, så himla härligt ljus när det är mörkt ute. Tenn fatet är fyndat på loppis för 5 kr.....har samlat på mig en hel del genom åren som jag har ute i trädgården överallt.


Här gillar jag att sitta och mysa med en bok....... uteplats, skön stol, mysstämnin......gillar när seglet är uppe det känns mer ombonat....och med helgens underbara väder borde jag ha suttit där men den tiden har inte funnits tyvärr.
går började vi den efterlängtande valpkursen. Första passet var teori utan hund men i morgon får Alvin följa med och det kommer bli toppen roligt. Vi fick övningar med hem så det gäller att träna tills i morgon, en sak hemma men hur ska det gå när det finns 9 andra hundar bredvid?Många frågade i mitt förra inlägg vad det var för någon vit funkia sort jag har i trädgården. Tyvärr vet jag inte vad den heter, kanske har jag fått plantan eller satt själv......vet ej. När jag började med min trädgård gjorde jag de misstaget att jag inte skrev ner vad jag satte för något och det är något som iriterrrar mig nu....men det är lätt att vara efterklok.Tack för att du tar dig tid att titta in det gör mig så glad.

Ha en super bra dag alla
Kram Anna

12 kommentarer :

House number 15 sa...

Himla mysig altan du, förstår att du trivs där. Din härliga trädgård, verkligen en fröjd för ögat och sååå inspirande.

Ha en bra dag!
Kram C

S o F sa...

Så fint, så fint...

Tack för dina vackra bilder.

Cilla sa...

Visst är det dumt att man inte skriver ner vad man planterar. Fast det ger en anledning att leta reda på vad det kan var och då brukar jag hitta något nytt kul som jag vill ha...

Cilla♥

Madame C sa...

Vilken fantastisk uteplats du har! Så otroligt vacker! Jag avundas dig din estetiska ådra och att du verkar ha en sån tydlig idé om vilken stil du vill ha. Inget flackande hit och dit hos dig inte - me like:)

Crea Diem sa...

Superfint! Färgskalan gillar jag! Ger en harmonisk känsla hos mej/ Ha det gott!

Katarina sa...

Så mysigt det ser ut!!! Jag gillar som vanligt allt det svarta! Det passar så bra till det gröna. Seglet ser jättesnyggt ut, det blir verkligen mer ombonat med lite tak. Nu har jag blivit inspirerad att gå ut och ta lite "vybilder" i trädgården... /Katarina

Anonym sa...

Hej Anna

Gillar din blogg mycket och idag kunde vi dessutom i några bilder få lite längre perspektiv på trädgården, det är spännande med lite med översiktsbilder - mer sånt!

Din funkia i förra inslaget med rent vita blommor liknar på pricken min doftfunkia som heter Royal Standard! Den doftar jättegott, i alla fall i början, sen mattas den något... och den har rent vita blommor utan något som helst lila inslag som så många funkior har. De är en favorit hos mig!

Ha det bra, hälsn. Åsa

Annika Christensen sa...

Ja var tog helgen vägen?
Vad fint du har det allt verkar repat sig bra tycker jag.
Hoppas du får fler fina dagar.
Annika

Sophia Callmer sa...

Ja dagarna går fort när man gör sånt man tycker är kul..hoppas det går bra med hund på valpkursen!
ha det gott/Sophia

Vit som snö sa...

Tack för titten hos mej o din söta kommentar! Vad kul att hitta hit, wow vilken trädgårdsinspiration!
O som jag imponeras av ditt höga gräs!!! Aldrig sett nått så högt! Ha det gott!
Kram Cilla

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Så mysiga bilder.
JA DU, helgerna bara flyger förbi.
Har varit i Narvik över helgen, och nu på jobbet igen.
Hoppas att vi få en längre helg snart ;O) Kram Petra B.

Elsa och Helena sa...

Jag gillar din uteplats helskarpt, förstår att du tycker om att sitta där och läsa en god bok:)

KRAM Helena