fredag 8 oktober 2010

Lite fel på det.....


Är väl i alla fall dessa blommor......min fjärilsbuske står i full blom, lavendlen har en och annan blomma som tittar upp och visst det brukar den göra. Clematisten både blommar och har frökapslar samtidigt......härligt tacksam och vacker.


Som jag längtar tills jag kan köpa ett macro objektiv men först på listan står en ipad.

Ha en härlig frdag kväll
Kram Anna

3 kommentarer :

The Secret Garden sa...

Förstår att du längtar efter ett macro.. för på Min lista så står en ny kamera och några objektiv...håller på att samla mig inför stundande inköp. Man ska ju använda grejorna sedan också och när man jämför min lilla kompaktkamera som man stoppar i fickan, med de andra stora kamerorna med objektiv så funderar jag på ifall jag verkligen kommer att fota lika mycket som jag gör nu. Eller om jag kommer att tycka att det är för klumpiga grejer att släpa runt på. Har mycket att fundera på.

Ha en fin dag!

Nattmia sa...

Så fina blommor.. Jag vill med ha ett macroobjektiv men tills jag har råd med det (vill ha annan kamera med) så köpte jag ett close-upfilter, +10.. Så klart inte lika bra som ett objektiv men jag tycker man kan få riktigt bra närbilder med detta med.. Ett bra substitut så länge innan macrot finns här :-) Ett tips bara..

Kram Mia

Katarina sa...

Så skojigt att ni kom och hälsade på! Alltid roligt att hitta nya trädgårdsvänner! Men jag glömde ju att du skulle låna min bok om japanska trädgårdar! Och Maria skulle ju gräva upp sockblommor! Jag är så glömsk, måste påminnas!!! Men det kommer väl fler tillfällen.
Trevlig helg! /Katarina