fredag 4 februari 2011

En till....


......myrten har fått flytta hem till mig så nu har jag fyra. Nu ska jag bara lyckas att hålla dom vid liv och klippa dom fint......och det är ju den svåra biten. Jag köpte en ny lerkruka som såklart har fått bli svart. Ska se om jag hittar lite fräcka svarta stenar idag att lägga i krukorna, känns lite ute med mossa nu.....
I kväll är det fredags mys som gäller och skön avkoppling och det känns härligt. I morgon ska lilla sonen E som faktiskt blir 16 i mars så så liten är han inte.....och jag åka till Lund och gå och titta på olika gymnasie skolor, han har svårt för att bestämma sig för vad han vill gå och då är det i alla fall roligt att ha sett de olika skolorna och känna sig för om man skulle trivas på just den. I veckan som gått har vi redan besökt några och där var väl en som han tyckte kändes ok.


Tack snälla Ni för att Ni tittar in och förgyller min dag.

Ha en härlig dag
Kram Anna

18 kommentarer :

NataljaOblonskaja sa...

Att de ska vara så attans kinkiga de där Myrtenträden. Vet inte hur många jag tagit död på. Men snygga är de så man kan ju inte låta bli att försöka om och om igen:)
Hoppas din son blir nöjd imorgon och hittar en bra skola.
Camilla

MyGarden sa...

Hej Anna,
Var hittar du alla dina fina myrtenfynd och fina krukor? Jag vill också ha :-)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Åhhh... har du lyckats skaffa hela fyra stycken... härligt!!! Jag har en... men den lever... så jag är glad ;-))))) Dom är ju bara för tokfina... Och ständig myrten-inspiration får man ju från Katarina... myrtenproffset!!! Hon kan hon!!!

Dottern (också 16) har precis valt skola, nja eller sökt kanske man säger. Det finns ju såå många friskolor nu för tiden, även hos oss. Skulle tro att det finns kanske 10-12 gymnasieskolor I Sundsvall att välja bland. Men nu är valet gjort - skönt!!

Lycka till!
kram
Charlotte

blomkronan sa...

"svåra" växter har jag en förmåga att övervattna, när jag är rädd om en planta är jag där hela tiden! Hoppas du klarar myrtenträdet tills den kommer ut. Att välja skola är inte lätt för dom, min son letar oxå... ska man gå efter vad man själv tycker eller ska man följa med kompisarna det är ett svårt beslut dom ska ta, att klara av att välja efter vad man själv tycker...

AnnCharlotte sa...

Det är fint med myrten...men svårt ,))
Vi har också ett gymnasieval framför oss men dottern är rätt säker på vad hon ska välja, sen länge faktiskt...men man vet ju aldrig vad de kan få för infall i sista minuten
Ha det bra ;)

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Oh! Har det hunnit bli fyra nu! :) Jag kämpar på med mitt enda. Hoppas så att det överlever men nu har det iaf fått en massa nya limegröna skott. Ha en fin helg, Anna!
Kramar!

mamma med ambitioner sa...

Kära nån :) jag tyckte det var nyss han föddes. Val av gymnasieskola, usha mig det är svårt. Dessutom tycker jag att de ändrar på allt hela tiden. Hugo har bestämt sig för handbollsprofil även på gymnasiet vi får väl se hur det står till när det är dags.
Myrten är fint men ............
Ha det gott det är fredag!!!!!
Kram Kristina

Almbacken sa...

Såå fin och i fina svarta krukan. Jag har bara en myrten som jag nu har haft i några år. Först var jag nästan lite rädd för den och den har inte alltid mått så bra men nu känner jag att vi är rätt bra kompisar.

Spännande med gymnasieval. Våra grabbar gick och har gått på Spyken. Jättenöjda.

Stor kram Maria

Maleviks Rosenträdgård sa...

Hej Anna
Visst e Myrten fint :)
missa inte


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

imorgon.....
VÄLKOMMEN att vara med :)
Håkan

Katarinas trädgård sa...

Mycket bra val! Den kommer att trivas så bra hos dig! Men ser den inte lite torr ut??? Nä, jag bara skojar, den ser ut att må som en prins!
Kram
Katarina

Helena sa...

Ser den inte lite torr ut???Ha ha Katarina fniss
Kul att ha nått att klippa i lite o spraya :-)
Kram från mig!

Helena sa...

Ser den inte lite torr ut???Ha ha Katarina fniss
Kul att ha nått att klippa i lite o spraya :-)
Kram från mig!

Helena sa...

Ser den inte lite torr ut???Ha ha Katarina fniss
Kul att ha nått att klippa i lite o spraya :-)
Kram från mig!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka fina myrtenträd du har! Mina ser rätt illa åtgångna ut av vintern och (i ärlighetens namn en del torka)... Skulle behöva klippa ner dem rejält men vet inte om jag vågar. Ska bli kul att se om du hittar några "odlingsklockor" ;0)
Trevlig helg!

Kram/ Anna

Snäckskalsdalen. sa...

Det är så fint med myrten! Att du klarar dom! Jag har försökt men get upp men jag får nog försöka igen.
Min svägerska har en vrålstor, och den har flyttat och flyttat och handskats illa med men den växer och växer och den står då inte där det står i böckerna att dom trivs bäst, så ibland undrar man, det är nog gröna fingrar ni har!

Agneta kram

Cilla sa...

Snygga träd! Själv lyckas jag inte med Myrten. Finns dock en liknande blomma som heter Myrcine som är mkt enklare att hålla vid liv och är lika snygg!
Vår Dotter har bestämt sig för Nils Fredrikssongymnasiet i Svedala. Det är ju lite fler skolor och välja mellan än när jag skulle välja.

Trevlig helg!
Cilla♥

Carina Bergius sa...

Åhhh, så fint med myrten. Vill också ha. Men jag håller med, det är svårt att hålla dem vid liv... tyvärr.
Hälsningar från Carina

Annika Christensen sa...

Blir så avis på de som kan sköta myrten jag tycker det är så snyggt men se... jag glömmer dem jämt och ständigt.
Kul det skall bli att ses igen.
Längtar.
Ha det gott
Annika