måndag 11 oktober 2010

Ljuva vackra höst........Så här såg det ut hemma i går morse, det hade frusit och det låg runt nollan så nu är det verkligen dags för mössa och vantar. Ja, jag är en riktig kylling som vi säger.....fryser konstant alltid när det är höst och vinter. Maken han bara skrattar och säger slappna av så fryser du inte...men det är helt omöjligt när man är stel som en pinne och bara står och skakar.
Löven faller så fort nu och det gäller att njuta av de fina färgerna. Min kiwi har nästan tappat alla bladen och de små frukterna han tyvärr inte bli klara i år.


Jag hade en mysig dag i Ullared i går, men det var så mycker folk där att det blev inte så mycket shopping och ärligt talat så var där nästan inget som var roligt...men nog plockar man på sig ändå...det blev en massa olika blockljus så ett bra lager är inköpt, en faslig massa strumpor till hela familjen i olika kulörer och modeller efter allas önskemål och till mig själv fyndade jag en fin svart linne klänning för ynka 149 kr..helt ok. Annars blev det inte så mycket shoppat......

Idag strulade bilderna i överföringen hela tiden, tillslut kom dom på plats men attans så irriterande man blir...det ska bara fungera.

Ha en härlig höstdag i solen :)8 kommentarer :

bolin of sweden sa...

Hej Anna! Vad roligt att du vill vara med i min utlottning!
Visst är hösten och kylan på god väg - själv är jag frusen av mig och tänder massor med ljus på kvällarna - och löven börjar fylla trädgården - försöker låta dom som landar i rabatterna ligga kvar som skydd i vinter. Ha en bra dag! Kram Helena

betong ute och inne sa...

Hej Kusin.
Jag hade samma problem igår när jag skulle lägga in mina bilder, höll på att bli helt tokig...
Ha en bra vecka, kram Malin

Lone sa...

Hej Anna.
Ja det går stærkt nu med det kære efterår.
Kh Lone - en dansk kold kylling !

Almbacken sa...

Nä, så synd att Kiwisarna inte hann bli färdiga....

Vilken underbart vacker utsikt ni har från köket. Den är jag allt lite avis på:o)

Jag har inte varit i Ullared på 15 år så jag vet inte så mycket om det men att handla när det är för mycket folk är bara jobbigt. Då tappar i alla fall jag sugen totalt och orkar inte riktigt.

Jag är på gång att köpa fler klot....är du förvånad?

Kram / Maria

Annelie sa...

LOL "det blev inte så mycket shopping... men nog plockar man på sig ändå..." Du får mig att skratta.
Lät ju som om du kom hem med en hel del.

Guuud så fint arrangemang du har nedan med mossan och kastanjerna. Dem gillar jag starkt.

Och så fin höstkänsla du har förmedlat i bilderna. Jättefint.

Kram

Katarina sa...

Jag känner igen mig i att vara frusen! På jobbet går de andra i tunna blusar och jag har alltid en kofta, helst tjock! Man får passa på och njuta av höstfärgerna nu, men det fantastiska vädret hjälper ju till!
Kram,
Katarina

Madame C sa...

Här är en frusen kvinna till! Det var väldigt tråkigt att det inte blev några kiwi i år. Hoppas det går bättre nästa år:)
Ha det gott,
Charlotta

Linda i Lönnbacka sa...

Så vacker din trädgård är i sin höstskrud men så trist att kiwifrukterna inte hann bli färdiga...

Här är en till som är riktigt frusen av sig, den enda gång jag aldrig varit frusen av mig utan snarare tvärtom var när jag var gravid ;)

Trevlig veckostart!
Kramar Linda