måndag 5 december 2011

Tassel...eller vad är det hon säger.....
....den där svenska Hollywod frun som jag tycker är så pinsam....jaja jag vet vad hon heter men undviker det namnet gärna..... Än mer pinsamt är att många av oss har gått på niten och köpt dessa tas...... och jag är inte bättre själv. Ett halsband (inköpt i NY bild kommer en annan dag) och så dessa jultassel och jag hittade på Rusta. Jag måste säga att jag tyckte dom var lite små fräcka, men lite pinsamt när jag har bestämt mig för att hem här kommer inga tassels in....
Min tavel vägg i hallen börjar få lite form men än är den inte klart. Kanske till jul?? men det är så mycket  jag vill med min tid och alla projekt som är påbörjade så blir jag nog aldrig klar....
Du har väl inte glömt att vara med i min utlottning av två fina comfort kjolarna från Dobsom, du kommer till utlottningen här.

Hoppas ni alla har haft en härlig helg. I lördags var vi med kompisarna på Robert Gustavsson och det var super bra och det kan jag verkligen rekommendera att gå och titta på. Annars har helgen som vanligt sprungit i väg och fortfarande har jag inte köpt en enda julklapp och jag börjar känna mig lite stressad. I veckan blir det att ta sig in till stan efter jobb och jag får nog erkänna att det kommer bli att klicka hem några klappar från nätet också.

Ha en härlig dag
Kram Anna


16 kommentarer :

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken otroligt söt krans du gjort! Påminde mig om att jag måste fixa till ett par vingar till dottern som ska ha julspel i skolan. Ghaaaaa! ;)

Kram/ Anna

Snäckskalsdalen. sa...

Inget ont om tofsar! Jag har alltid gillat dom och har alltid haft i nycklar till gamla möbler, annars kommer nycklarna definitivt bort från skänkar och sånt som är gammalt, skevt och vint. Så tofsar är bra, fast din är lite flashigare än dom små jag har!
Kram

Mys och hemtrevnad sa...

ja lite tassel blev mysigt trots lite motstånd...hihi...kramis semlan

MyGarden sa...

Kalla dem tofsar, lite mindre pinsamt än tassels :-)
Väggljusstaken var jättefin, enkel i linjerna och din tavelvägg ser ut att bli bra. Blir spännande att se den färdig.

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ohh, jag bara älskar tofsar och har alltid gjort :-)) Hänger på nycklar, skåpsknoppar och så. Ja, nu verkar de förstås heta tassels hihi..... Din nyinköpta var riktigt fin. Å snygg tavelvägg!!

Kram
Charlotte

Photo by Maria sa...

Tassel = Tofs på engelska =) Jag gillar tofsar men har ingen själv och jag gillar fru Montazami.. Tycker hon är störtskön =)

Snyggt med dina tofsar..

Kram Mia

alarno sa...

Men så fint! Även jag har gått emot min "princip" med tassels men de ligger än så länge i ett skåp, jag får inte någon riktig känsla för var jag ska hänga dem..Ha en fin dag!

Stein sa...

Kjempefin måte å organisere ditt "tassel" ;-) Jeg synes jo nettopp slikt blir med å gi et hjem et særpreg, sjel og karakter, så jeg liker "tassel" jeg! ;-)

Ha en fin vecka!

Madame C sa...

Gärna tofsar för mig:) Har alltid gillat och plockat fram och undan med jämna mellanrum genom åren! Modet kommer och går med eller utan hollywoodfruar;)
Kram!

Anonym sa...

Åh, jag gillar tofsar och jag gillar även Hollywoodfrun i fråga, tycker hon är skön. Så fint du har det! Kram Hanna

AnnaHelena sa...

Jo, jag erkänner att det finns en tofs här i huset också... Visst påverkas man antingen man vill eller inte. Din Rusta-tofs stod jag och tittade på i går, men till slut blev det lite julgranskulor i stället. Rusta är bra!!! Där kan man ofta fynda mycket fint, faktiskt!

Kram // AH

Lotta sa...

Helt rätt! Låt inte pinsamma (men väldigt roliga) damen förstöra de vackra tofsarna. De är jättefina!
kram

Helena sa...

Visst är det fint med tofsar men jag har inga hos mig...än :-)
KRAM från mig!

Ann-Sofie sa...

Fin Tassel - har du lika många som 'henne'?

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

.

Näedå! Maria Montazami är helt underbar! Så egen och härlig, kanske lite annorlunda än vad man är van vid, men det är just såna små mänschor som jag beundrar o älskar:-)
Och tofsar är fint! Din tofs är jättefin, jag förstår att du föll för den:-) Man fåååår lov att ändra sig, jodå!

Nu är jag med i utlottningen också, tack för att du påminde! Det är mycket som faller mellan stolarna här...


Kramkram H.

Ett vingslag sa...

Vilken fin toffs & dessutom köpt på Rusta..hoppas dom finns kvar!:) Tror minsann det får bli en toffs här med snart!;)
Kram/Lotta