måndag 25 oktober 2010

Mossa, mossa......


Som vanligt har helgen bara rasslat förbi men så blir det väl lätt när man har fullt upp.......det känns som jag har hunnit med en hel del men såklart inte allt som jag hade önskat. Det har regnat nästan hela helgen men med rätt kläder går allt, det har plockats lite mer mossa som är utportionerat lite överallt i skålar och krukor.....men redan efter en dag så hade fåglarna hitta det och sprätter runt det överallt. Jag lägger snällt dit det igen och mumlar några ord för mig själv, sen så kastar fåglarna run det igen och så håller vi på, för jag inbillar mig att de skommer ge upp till slut, eller?


Ny vecka och nya friska tag men jag känner mig fortfarande jätte trött, trots att vädret ser ut att bli bättre idag. Solen skiner i Malmö men det är kallt och blåsigt. I dag ska jag iväg och köpa mig ett par sköna varma inneskor, för på vintern är det ett måste för mig, fryser konstant och värst är det om fötterna. Så ett par sköna i ull får det bli.

PS. Ni vet väl att igår var det 2 mån till julafton......... 

Ha en bra dag
Kram Anna


12 kommentarer :

Anonym sa...

beautiful photos!


Kisses.

Lena/isis sa...

Jag gillar också mossa. Enkelt och bra . Fåglarna har varit på mitt också :-( Ja visst går de där helgerna alldeles för fort. Snart jul :-) Kram

Madame C sa...

Din bilder är inte mossiga men jättefina;) Tur att du kan fånga det vackra på bild i alla fall när nu fåglarna är sådana huliganer!

Visst börjar det bli lite mysigt att tänka på jul nu?

Ha det gott,
Charlotta

Linda i Lönnbacka sa...

Mossa är så fint att dekorera med, hoppas fåglarna låter det vara kvar!

Här är en till som måste köpa sig varma fårskinnstofflor, tänkte på det idag senast faktiskt när jag frös om tårna ;)

Kram på dig

AnnaHelena sa...

Mossa är så fint, så fint!
Måste försöka komma ut och plocka lite snart...

Jag undrar var ditt fina fågelbad kommer ifrån. Jag har sett flera såna liknande och tycker att det är jättefint!

Elsa och Helena sa...

Vad fint du gjort med mossan, hoppas småfåglarna ger upp snart! Använder du "vanliga" redigeraren för att få bilderna så fint bredvid varandra??!

KRAM Helena

Emmas utsikt sa...

Släng ut lite käk till fåglarna så kanske de ger sig?

Fint är det i allafall, så länge det vara. :)

Kram
Emma

Psst, kan det bli ännu dyrare än med småbarn? Jiiises, köpte vinterkläder till hela högen. 2500kr och då var det på halv pris(!) Vad gjorde man av alla pengarna förut undrar jag? Eller tiden?

Katarinas trädgård sa...

Dina fåglars släktingar måste vara hemma hos mig, jag blir tokig på att de håller på och hackar i min fina mossa! Jag försöker pussla ihop den igen, men det blir inte snyggt. Snart kanske jag bussar katterna på dem, morr... Jag rekommenderar fårskinnstofflor för frusna fötter!
Kram,
Katarina

Sophia Callmer sa...

Fin mossa, fåglarna kanske letar efter små, små insekter i mossan??
Tovade filttofflor med fårskinn under=varmt.

Elsa och Helena sa...

Hej igen! Tack för tipset!!!

KRAM

Charlotte sa...

Mossa är överlägset vackert! Men fåglarna verkar tycka det också.... för även hos mig pickar dom upp mossa och sprider ut den... Dom har även fått för sig att picka i jorden på de två stora krukorna som står vid ytterdörren. Titt som tätt har man en överraskning när man öppnar dörren och möts av ett jordhav utspritt från krukorna. Först var jag sur på sonen som jag trodde att gjort det, men sen har jag förstått att det är fåglarna som bökar runt....

Kram Charlotte

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tack för fina ord och påhälsning hos mig. :)
Underligt att det inte fungerar att lägga till som följare..
Ha en underbar dag!
Kram,
Anna-Karin