torsdag 7 oktober 2010

Vinden viner.....



.....och hösten har kommit för att stanna. Regnet faller lätt men vinden gör att man har det överallt och paraply...glöm det. Nä här behövs det full mundering från topp till tå.
Jag gillar hösten och vintern när man får krypa in i sitt lilla bo och få vara med med familjen, en bra bok och mys framför brasans värme. Inte för att man kan vara det på sommaren också förutom framför brasan, då får man byta ut det mot grillen... men jag är mer avkopplad att jag är tvungen att koppla bort vissa saker. Jag vistas större delen av vår och sommar i min trädgård och då är det skönt att luta sig tillbaka och se vad blev det av det och att börja planera för vårens trädgårdsbestyr.



Bilderna lånade från Potterybarn

Hösten har en speciell charm med all sin färg prakt. Jag önskar att jag fick ha fallande löv här på bloggen som när det börjar närma sig jul brukar jag ha små fallande snö flingor....så fint, jag längtar. Jag längtar också tills jag får sätta din min "count down to christmas", flera gånger har jag varit på gång men försöker hejda mig ett tag till det är ju bara 77 -78 dagar dit.......jag längtar.
Dom som känner mig vet vad julen betyder för mig.....jag gillar nästan allt som har julen till förutom massa prydnads saker överallt. Framför allt mys med bak, mat och planera julklappsinköp.....

Du glömmer väl inte att vara med i min tävling....




5 kommentarer :

Katarinas trädgård sa...

Vad mysigt det låter, ja kanske inte det där om det förskräckliga skånska regnet, men det andra! Jag ser fram emot att ta del av ditt julpyssel! Jag är hemma imorgon efter 15, men ska iväg igen 17.30, men det borde väl kunna funka? Vädret är ju förstås inte det allra trevligaste...
Kram
Katarina

House number 15 sa...

Ja, tänk om man hade en kamin att mysa framför...mmm... en sådan står på min önskelista. Dagarna går i en rasande fart så snart har du din jul.

Nu måste jag läsa ikapp dina inlägg, har inte varit så flitig ´på att blogga...

Kram C

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Höst och vintermys är bara bäst egentligen... Kakelugnen går varm under dessa årstider hos oss... Med en filt uppkrupen i soffan eller en fåtölj och en tidning, bok eller datorn.... mys....... Är också en julälskare... Smygstartar veckan före första advent och sen är det fullt ös......

Helt underbara höstbilder från Potterybarn.....

Kram Charlotte

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej Anna! Här var det härligt höstigt. :) Mysigt!
Tack för titten i min blogg. Kul att du hittade dit. Hälsar,
Anna-Karin

Mitt Stugliv sa...

HejHej Anna!

Tycker om att förmedla min glädje till andra och gör det gärna. Min lilla tjockis påminner mig om att ta det (lite) lugnt med det som inte är det allra nyttigaste.
Härliga höstbilder du visar och jag är ju en höstfödd och gillar denna årstiden.

Ha det fint
KramKram
Lotta