onsdag 22 december 2010

- 18 eller bara 18...



Ja det var vad det fanns och välja på i morse. -18 gradet ute och 18 plus inne, jisses så kallt det var. Snabbt upp och igång med en brasa i kaminen till lilla sonen som är själv hemma idag. Både jag och maken jobbar vår sista dag idag inan jul och sen är det ledighet till den 3 januari för min del medan maken är ledig till den 11 jan, vissa har tur.......men så är det att vara egen företagare.

Har ni sett som min grönkål växer...lite små fräckt. Den har väl fått världens chock när den kom in i stug värmen. Flera av mina hyacinter har slått ut och jag hoppas dom håller sig till fredag. Julen ska vi fira hemma med halva släkten och det ska bli mysigt att få vara hemma. Tur att både maken och jag är ledig i morgon så man hinner med det sista utan att stressa. Några klappar har jag kvar att köpa och jag hoppas hinna köpa dom idag. Skönt att slippa ta sig till stan i morgon.

Ha en härlig 22 december
Kram Anna


13 kommentarer :

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Jag älskar din grönkål! :) Snyggaste julpyntet jag har sett tror jag.
Massa kramar!

Marina sa...

Ja, hy så kallt det var i natt och även under dagen. -26 var det nere på här under natten och det är nog rekord. Vi eldar för fullt i kaminen.

Inköpen är vi klara med nu och här steks köttbullar, fixas med sill mm och alla är lediga. Skönt!

Kram!

Katarinas trädgård sa...

Brrr, nu räcker väl kylan och snömängden även för dig?! Men i morgon lär det bli mer snö, suck... Tur att man inte behöver ut och köra bil iallafall! Snygg grönkål!
Kram
Katarina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Har ni de sååå kallt????? Oj..... Ja, jag är ju van vid såna temperaturer, men hos dig..... Vart är vi på väg egentligen........ Låter som att du har härliga dagar framför dig med mycket ledighet! skönt...... Kul med grönkålenl,....... den är bara för snygg! Är också ledig i två veckor. Ska vara i fjällen tills över nyår, sen beger vi oss hemåt. Kom igår kväll...

Önskar dig en riktigt härlig jul!
Kram Charlotte

Limetwig sa...

Ja skit va kallt det varit idag... brrr! Men det va hög fin luft så med ordentliga kläder så frös man inte i alla fall!
Blir så avis på er som har kamin... vi har ingen bra plats för en :( Hoppas du hann med klapparna så du slipper köra långt imorgon, de har ju lovat ett J-vla väder... Ha det mys pys! Åse

AnnaHelena sa...

Japp, samma här! 25 grader kallt här i kväll. Riktigt häftigt, faktiskt, så länge man slipper vara ute, alltså!

Kram // AH

Susihus sa...

Ljuvlig grönkål! Jag ska göra en smarrig pastarätt ikväll med grönkål. Ha nu en helt underbart skön julhelg med nära och kära.
Juliga kramar

Sophia Callmer sa...

God Jul till dig Anna!

Annelie sa...

Ush vad kallt, jag skulle nog välja att vara inne och trivas som din grönkål, fniss, ser lite nyvaken ut med den nya lilla vippan på toppen.
Kan du förstå att jag inte fått tag på vita hyacinter? Nu har jag tänkt att jag nöjer mig med vilken färg som helst, men jag hittar inte en endaste liten hyacint i affärerna. Snyft. Så jag får njuta av dina fina och hoppas att de räcker fram till julafton för dig.

God Jul och kramar.

Annelie

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR 2011

Cilla sa...

En fortsatt mysig jul önskar jag dig.

Jag hoppas vi kan ses under 2011. Jag slutar snart mitt jobb på dagis, sedan letar jag febrilt efter ett nytt. Kanske hinner jag köra en sväng norrut till dig då.

Stor kram,Cilla♥

Annelie sa...

Hejsan Anna!
Jag skickade vidare en utmaning till dig. Du har säkert sett den tidigare. Besök mig vid tillfälle.

Hoppas du njuter av din jul!

Kram

Monica sa...

Hej !!
Hoppas du fick en fin jul !!
Önskar dig en fin fortsättning och ett härligt nyår !!
Kram,Monica