tisdag 1 februari 2011

Jag längtar......

......och drömmer om sommaren och en grönskande trädgård. Bilderna är flera år gamla men jag bara älskar när min vita clematist blommar så ljuvligt. Det är fler blommor än det är gröna blad och blommorna sitter som i klasar.
Min trädgård ser lite annorlunda ut nu när det är mer uppvuxet och massor av fler plantor överallt. Men det får ni vänta med och se till sommaren. Jag ångrar att man inte var mer flitig med kameran när man satte igång med förändringen av en gammal 70-tals trädgård men det är lätt att vara efterklok...... 


Ha en härlig dag nu drömmer jag vidare
kram Anna


11 kommentarer :

Sandra sa...

fantastisk kelamtis!

Samma problem här med fotograferandet, det finns knappt en enda bild av hur trädgården såg ut när vi flyttade in..ångrar idag att jag inte åtminstone tog en runda genom alltihopa så jag nu skulle ha något att jämnföra med :/ men som du skrev, de e lätt att vara efterklok!

Ha en fin dag!
Kram Sandra

Sandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena sa...

Åh viken underbar clematis!Jag håller med dig skulle oxå fotat mer i början.Men jag var inte speciellt intresserad av trädgård då.Jag bara satte lite av varje här o där...mest för att svärmor tyckte att vi skulle ha grönsaker hade vi ett land.Men näe...tyckte bara att det var jobbigt inge kul alls.Tänk så det kan bli!!!
Kram från mig!

mamma med ambitioner sa...

Hej Kusinis!
Jag vet hur det såg ut tidigare och jag älskar er förändring. Njuter av att Alvin springer runt på den snöiga gräsmattan som vi som barn absolut inte fick trampa i. Ha en bra dag! Vecka åtta är jag själv hemma om du är fika sugen en kväll. Kram Kristina

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Anna!
Är det den där som jag fick ett palnterat skott av i somras? DEN ska bli så fin här hos mig! kram H.

Annika Christensen sa...

Du det längtar jag också efter..
just det du visar och när lavendeln blommar...
Du har en jättefin trägård.
Ha det gott
Annika

AnnaHelena sa...

Jag är precis likadan. Sitter ofta och tittar på fotografier från trädgården. Vi flyttade hit 98, och det fanns verkligen ingentig i trädgården då. Jättekul att titta på bilder från första somrarna och se hur tomt det var och vad mycket som hänt sedan dess.

Blir sugen på Elefangräs (för det är väl det?) när jag ser din bild. Men var ska jag få plats...?

Kram // AH

Madame C sa...

Wow! Vilken klematis! Härligt med somriga bilder idag. Det behövdes:)
Ha det gott,
Charlotta

Scilla sa...

Längtar också - som en galning! Underbar klematis!

Kram,
Stina

Lotta sa...

Wow, vilken klematis! Den var helt underbar. Jag kan bara hålla med dig angående fotograferandet. Vad har jag hittat efter snart 20 år i min trädgård - 10 suddiga bilder! Men visst, om ytterligare 20 år kommer jag att ha massor av bilder att välja på för nu fotar jag allt!!
Kram