tisdag 26 april 2011

Bara ben i sommar värme............


Vilken kick start man har fått i helgen......ledig och underbart väder och som dom dessutom har lovat att det ska fortsätta som det ser ut nu, härligt. Min alp clematist som jag köpte förra året( som jag glömt namnet på) har börjat öppna sina knoppar. I helgen fick den följe av en till, fast en med svagt lila färg och jag hoppas de kan blanda sig fint. Hoppas dom växer snabbt i år och blandar sig med kiwin på pergolan.........


Ha en underbar dag i solen.
Kram Anna8 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Alpklematis är jättebra tycker jag. Växer som attan och är fina jättelänge - först med blommorna och sedan med fröställningarna. Håller tummarna för att de drar på!

Kram Anna Vattenkanna

Lena/isis sa...

Oj vad före ni ligger. Kul att klematisen blommar nu. Kram

Ninnis sa...

Oj vad ni ligger långt före vad det gäller odlandet.Lite avundsjuk blir jag allt men jag har mitt kvar att se fram emot.

Ha det bra i värmen!

Kram Ninni

AnnCharlotte sa...

Jag har en alpklematis mot en norrvägg så den dröjer ett tag till med att blomma.....
Ha det bra ;)

Katarinas trädgård sa...

Alpklematis är en favorit (ja, jag veet, jag har massor av favoriter!), jag har två, en lila och en blå (Ruby och Cyanea) och de har knoppar på väg att slå ut!
Ha det bra!
Kram
Katarina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Helgen har varit fantastisk. Alpklematis är väldigt fin. Skaffade en förra året.. minns inte heller namnet just nu ;-)... Den har inte knoppar ännu, men snart förhoppningsvis!

Fint med vit bellis - det måste jag skaffa känner jag :-)

Kram
Charlotte

Susihus sa...

Visst är det underbart med denna ljuvliga sol och värme. Det verkligen sprakar ute i trädgården nu-härligt! Må gott

Snäckskalsdalen. sa...

Så härligt det ser ut och korgen med tusensköna är så fin och så håller jag tummarna för att klematisarna ska slingra sig ihop och samman.
Agneta kram