fredag 15 april 2011

Var blev den av...........det verkar som min murgröna helt har tappat bort sig denna vinten ( i trädet). I höstas var den så grön och frodig och nu.....ja det ser ut som något som inte har fått vatten på ett halvår. Någon som vet om den hämtar sig eller det är bara att klippa ner den?
Mina kiwi (bild 2 av de små) ser ut som dom har klarat sig väl men det kanske man inte ska säga högt. Förutom att dom har fått en känga av Alvins framfart. Just nu står det hönsnät och kompost galler i hela min trädgård för att skydda växterna från att bli nertrampade av vår vilding.......


Äntligen fredag och min lista är lång som vanligt över vad som ska görs i helgen. i eftermiddag blir det trädgården och måla krukor och kanske lite städning så jag slipper i helgen. I morgon kväll kommer familjen P och det ska grillas och ätas gott hela kvällen.

Ha en underbar fredag
Kram Anna


6 kommentarer :

Lone sa...

Hej Anna.
Din murgröna skal nok overleve. Sådan så min ud sidste vinter og den kom fint igen. Du behøver ikke at klippe den ned.
Ha' en god weekend.
Kh Lone

Marina sa...

Grilla är jag också sugen på nu. FÅr se om det blir i helgen.

Min lista är också lång men jag har en lovvecka framför mig så jag bör faktiskt hinna med en del.

Kram!

Anna Vattenkanna sa...

Murgrönan kommer säkert att repa sig - vänta med att klippa bort ev. döda grenar till du sett vad som är stendött. Kom ihåg att ge den lite mat ;-) och vatten.

Kram Anna Vattenkanna

Limetwig sa...

Här har vi mycket murgröna :) blir liksom inte av med den... den överlever allt. Så även om den ser lite brun ut nu så tror jag att den överlever och tar sig på aldelles egen hand.
Ha en skön helg! Åse

prästgårdseva sa...

Mycket av vår murgröna såg lika trist ut i fjor men den kom sig.
Ja, den ser likadan ut i år men i år oroar jag mig inte. För den i alla fall...
Kram
eva

Rosenvit sa...

Min ena murgröna har klängt över en hög stubbe i flera år och i år var den brun nästan rostig. Klippte bort nästan allt och under fanns massor av trädsvampar, kan kanske ha något samband.

Ha det härligt
Anna