måndag 2 maj 2011

Nu händer det lite i alla fall......


Helgen har gått i ett rasande tempo men några saker på listan (att göra listan) kan strykas. Maken sliter med att få det klart runt de nya fönsterna eftersom plåt slagaren kommer i veckan med nya fönster bleck. Nu känns det som en byggarbetsplats både inne och ute i trädgården och jag bara längtar till det blir klart. I går var det loppis och jag köpte inte en enda pryl, det är sälla man går tomhänt därifrån. Det jag brukar sikta in mig på är gamla ten och silverfat till att ha under krukor.


Sitter här med ett paket av två fingrar där den ena värker som .........i lördags fastnade jag i Alvins koppel när har gjorde ett ryck och pekfingret kom i kläm det är blått och  svullen så det känns som nageln ska skjuta iväg och värker som in i bomben. Har tejpat den lite nätt så den ska få lite stöd av lång fingret. Inget grävande i rabatten och det är knappt man kan hålla i en penna och skriva. Tur att det går och anv andra fingrar på tangentbordet även om det inte går lika fort.

Ha en härlig start på veckan
Kram Anna4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, oh, aj, aj, det gör så förtvivlat ont. Det har jag fått lära mig genom våra hundars framfart genom åren, alltid försöka komma ihåg att inte ha ett finger emellan, men man lär sig. Man kan trilla också! Och bryta benet, tur du inte gjorde det.
Och så har du kungsängsliljor, jag har två!
Agneta kram

Snickaregården sa...

Aj aj aj... låter ont. Du får krya på dig och njuta av dina fina kungsängsliljor

Kram Maria

Anonym sa...

Vilka vackra kungsängsliljor du har, har aldrig haft några kanske skulle testa. Vilken busig liten Alvin du har, som börjar bli stor och stark.
Ha det bra!
Kram Birgitta

Nattmia sa...

Usch, det där lät inte skönt.. Hoppas det onda försvinner snart..

Ha en fin tisdag..

Kram Mia