tisdag 17 maj 2011

Omplantering..........på hög nivå... Jo jag gillar att flytta och plantera om, antar att det inte har undgått er.
Men denna gången har jag en ursäkt...jag försöker rädda så många plantor jag kan från vår baksida som numera är en byggarbetsplats. De nya fönsterna sitter på plats och lite panel ska upp på husen och även målas och här har det pga allt regn tagit stopp. Sen är det plank och trä däck som ska byggas innan vi kan få vårt spa på plats.
De flesta daggkåporna har fått ta ny plats bredvid vår lilla mur och jag hoppas det blir härliga kuddar av denna vackra växt, tom blomman är vacker tycker jag. Den röda lönnen närmst i bild har numera bara en sida kvar eftersom vår lilla buse Alvin har skalat den totalt. En ny ska inhandlas och denna gång får det bli en lite större.
En tuss av elefantgräs är placerad i hörnet av muren och det börjar så nätt att titta fram. Härligt när det ståtligt börjar ta form.
Ha en underbar dag
Kram Anna

Tack för era snälla ord om min trädgård. Några svar från mitt förra inlägg. Dropparna/kulorna som hänger i trädet kommer från det stora varuhuset på IKE...och armeringsnäten finns i små storlekar och när jag rullat dom fäster jag med stål tråd och några har maken svetsat till mig.


11 kommentarer :

Berit sa...

Det kommer att bli jättesnyggt med daggkåpor vid muren.
Ha en underbar dag!!

Carina Bergius sa...

Jättefint!! Ha en härlig dag!!

bolin of sweden sa...

Hej! Vad fint det blir med daggkåporna i lång rad. Den Japanska lönnen är underbar - har en i trädgården och är sugen på att köpa några till...... Kram i regnet! Helena

Lena/isis sa...

Jätte fina bilder på en så jätte fin trädgård. Den röda lönnen väcker ha-begär hos mig:-))

Kram

M/S Design sa...

Ser så fint ut!

Nattmia sa...

Du gör det så otroligt fint..

Kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

När du grejar blir det så fint och jag tycker så mycket om alla stenarna man ser ligga så fint!

Och tack för infon att det finns armeringsnät, nu ska jag snart ut och handla. Sen får jag också gå svetskurs hör jag....för det finns ingen här som kan det, tyvärr!

Agneta kram

Marina sa...

Jag gillar också att flytta och egentligen är det ju bra att göra det nu efter regnen som kommit. Ett problem bara, växterna jag vill flytta står i full knopp och jag har inte hjärta att gräva upp bla en stor fin bondpion och riskera att missa blomningen i år. Får vänta!

Kram!

Moa sa...

Vilken härlig mur du har.. och den uppmurade dammen.. är ju såå läcker med växtligheten runtomkring.. riktigt snyggt.. =).. Daggkåporna är jättesnygga mot muren, mjukar upp kanten liksom.. ha det gott/Moa

AnnaHelena sa...

Det blev ju jättebra med daggkåporna där! Vad mycket murat ni har! Fint!

Kram // AH

Limetwig sa...

Det är en fröjd för själen att kika in här hos dig :) Fint! Tappar orden... Ha det bäst! Åse