måndag 9 maj 2011

Trädgårdsriket.....äntligen här.


Nu finns den äntligen att köpa.... Trädgårdsriket vår svenska motsvarighet till "Yellow Book". Jag har sedan en tid tillbaka beställt den via trädgårdsriket, där vi som finns med kan göra en förbeställning. Nu hoppas jag att tryck pressarna har fungerat och att det går att hitta min trädgård under namnet " Näktergalen".

Det vimlar av fina trädgårdar i Sverige. Stora och små, exklusiva, enkla, blomrika och strama. Med den här boken i din hand kan du besöka dem alla. I Trädgårdsriket öppnar omkring tusen trädgårdar sina grindar för dig.
Oavsett om du vill besöka en botanisk trädgård, njuta av en gammal stadspark, vandra runt på en rofylld kyrkogård, botanisera på ett koloniområde eller komma hem till någons privata trädgård så finner du det här, landskap för landskap.


Trädgårdsriket är en uppföljning och fortsättning på Trädgårdsguiden som kom ut 2007 och som var den första svenska motsvarigheten till engelsmännensYellow Book . Sedan dess har tusen svenskar öppnat sina trädgårdar för allmänheten under evenemanget Tusen trädgårdar.
Du missar väl inte att beställa den..


Ha en bra dag
Kram Anna


6 kommentarer :

The Secret Garden sa...

Vad roligt!
Kan vänta på att den dyker upp i brevlådan framöver. Ska bli spännande att se och läsa om sin egen trädgård också. :)

Ha det gott!

Marie sa...

Nämen å vad roligt att boken snart finns att köpa!!!

Anonym sa...

Vilken bra idé att sammanställa alla dessa visningsträdgårdar, tack för tipset om boken! Tänk om vi också skulle få bedömda trädgårdar - det vore på gott och ont!

Ha det gott!
Åsa

Snäckskalsdalen. sa...

Det var kul och trevligt att höra, tack för att du skrev om den!
Agneta kram

Christina sa...

Bra idé med den här boken! Är man ute och åker i vårt avlånga land, så är det värdefullt med tips om vad man kan titta på!
Ha det gott!
Kram
Christina

AnnCharlotte sa...

Jo den har jag missat. Tack för tipset.
Ha det bra ;)