lördag 24 september 2011

Höst underbart......


Ja höstens färger är helt underbara.....färgprakten är fantastisk tycker jag. I morse på Alvins och min morgon promenad togs dessa bilderna med min iphone. Det är så här jag vill att mitt vildvin ska hänga på vårt nya plank och jag kan bara säga....jag längtar. Här har den även fått växa upp i en stor gammal tuja och jag tycker det är super fint.

Färgerna i träden börja så nätt att skifta till dess gul orange prakt.

Dessa fina raringar har stått i över en vecka nu och är fortfarande super fina. Helgen bjuder mest på ledighet och jag ska pimpa mitt nya trädäck med lite höst blommor i krukor och lite annat smått och gott.

Ha en härlig helg
Kram Anna


10 kommentarer :

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilka fina höstbilder!!! Jag bara älskar höstens alla varma färger. Kul att få 'pimpa' lite :-) Ska också bege mig ut i trädgården. Ska försöka få ner några av alla mina lökar. Solen lyser och det är ganska varmt. Kan inte bli bättre.

Ha en superduperdag Anna!

Kram
Charlotte

Frøken Solhat sa...

Ja efteråret er en fantastisk farvepalet af gyldne smukke farver - og hvor har du fanget det så smukt med den der fantastiske vildvin :0)

....god hyggestund i haven

Knus Dorthe

Anonym sa...

Oj, vilka underbara bilder...

Kram Birgitta

Marina sa...

Ja, hösten är så mysig och så vacker.
Bara njuter!

Kram!

Flitiga Lisa sa...

O, vildvin är bara så vackert. Vi hade ett som täckte nästan en hel vägg en gång i tiden. Tyvärr blev vi tvungna att göra oss av med den när vi renoverade husfasaden för några årsedan. Men vad jag saknar den.

maria sa...

hösten består av vackra färger och du bjuder på fina bilder :)

ha en fortsatt go helg !
kram

ulrika sa...

Vilka härliga höst bilder, mysig sida du har med många fina bilder.
Ulrika

Skogseva sa...

Vinet är ett av höstens riktiga färgsprakare. Ingen dum idé att låta det växa upp på.. ja vad växer det egentligen på, förutom planket, ett kapat träd?
vårt rådhusvin växer på ett par ställen på vårt hus - på armeringsmattor som hänger en bit ut från huset. Det har börjat spraka..
Härliga höstbilder tycker,
Eva

Landbohaven sa...

Rigtig gode efterårsbilleder.

Anonym sa...

Wow!
Vilket vin, fantastisk färg! Hos mig ser allt fortfarande högst somrigt ut. Precis som hos dig blommar jordgubbarna och rosorna gör ett sista ryck, måste snart klippa gräsmattan som växer så det knakar. Mina pålitliga nävor ger kvadratmeterstora mattor där de växer. Skulle också vilja ha lite höstkänsla som passar till de svala morgnarna nu...
Ha en härlig dag alla!
/anita