söndag 11 september 2011

På plats i en......

......en tråkig gammal svart platskruka, har min ljung hamnat. En gammal kruka från vår stora bambu vi köpte till baksidan har blivit klädd med säckväv och fått leca kulor i botten. Sen har den vita ljungen, murgröna och mossa fått ta plats tillsammans med den grå......vad den nu heter växten.....
Det blir enkelt när den har gjort sitt så kan hela rasket åka till tippen.Helgen har som vanligt rusat förbi men vädret har varit härligt förutom en rejäl åska med blixtrar som drog förbi med en pytte liten gnutta regn. Här hemma har det blivit gjort en hel del. Häcken och gräsmattan har blivit klippta, krukor och annat planterat, dock inte mina tulpan lökar som får vänta till nästa helg. Vårt spa har fått vatten och står och bubblar för fullt. Maken tror att vi kan ta premiär doppet nästa helg.
Vår nyinköpta bambu har äntligen fått komma i marken och även de sista vildvinet. Bilder kommer i veckan.


Ha en härlig start på veckan
Kram Anna

Tack för era snälla ord om min nya header. Tack för att just du tittar in och förgyller min dag.6 kommentarer :

Lotta 8`) sa...

Härligt arrangemang du gjort! Ser jättefint ut med både kruka och plantering :) Säckväv är nog det bästa materiel som finns, kan användas till det mesta.

Ha en bra vecka :)

cat sa...

Åhå, såg precis att du bytt header. Snygg!!
Både härligt och vemodigt att få göra höstfina arrangemang.
Ha de gott. Kram, Catarina

Anonym sa...

Fint med säckväven, såg att de gjorde nåt liknande i Trädgårdsfredag också - inspirerande! Din nya header är supersnygg! Kram Hanna

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Hvor ser det godt ud.

Lena/isis sa...

Vilka fina arrangemang du har gjort.Fiffiga ljuslyktor i förra inlägget.

Kram

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Smart att klä med säckväv :-)) Jättefint med ljungen i. Skaffade mig några vita ljung för några veckor sedan. Men de har torkat... och blivit så där bruna och tråkiga. Ska köpa nya.

Men oh vad fin header du fixat till!!!

Kram
Charlotte