måndag 12 september 2011

Nu börjar jag .......

.......tända ljus i trädgården och min lykta har fått komma fram som nu är putsad och dekorerad. Lite kvistar och nypon har fått ta plats i den och genast känns det lite upp piffat. Stolen har fått komma fram från clematisten som helt hade begravt den bakom grenar som slingrat sig runt den...Det är måndag och en ny vecka tar sin start med nya utmaningar och det går med stora steg mot föränringarnas tid med nytt jobb med start den 1 november, försöker förhandla med chefen om att få gå två veckor innan och hoppas att han löser det till mig.

Ha en härlig dag
Kram Anna 

10 kommentarer :

NataljaOblonskaja sa...

Visst är det mysigt att äntligen få tända ljus, och så fint med lingon i lykton. Ska minsann "sno" den idéen :)
Lycka till med förhandligarna!
Camilla

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu börjar en vilopaus för trädgården och det känns skönt när man kan pyssla om det lite där ute!
Du har gjort så fint!
agneta kram

Anna H sa...

Vilken fin lykta!
Jag var på tippen häromdagen för att slänga prylar och då kom en kvinna gående med en fin lykta. "Ska du slänga den" undrade jag. Jag fick ta den, hon tyckte att den var så rostig. Men... det är ju det som är fint :-)
Snygg stol också!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vilka stämningsfulla inlägg du har gjort. Det är verkligen höst nu. Jag gillar den tiden för det är nu allt fixande och dekorerande tar fart ordentligt. Under sommaren finns inte tid till det på samma sätt.. Vackert det blev med din lykta!
Kramar!

Anonym sa...

Vilken vacker lykta! Jag ska rota fram min rostiga favorit jag med. Imorse när jag cyklade till jobbet singlade det löv över cykelbanan för första gången. Tycker det är mysigt!

Kram Hanna

Skogseva sa...

Vilken underbar 'lövkoja' stolen har skaffat sig under sommaren! Gillar den här tiden när vi kan börja tända ljus. Tycker illa om att det REDAN är dags att börja tända ljus!
Eva

Anonym sa...

Hej igen! Nej, jag tror inte att man måste vara medlem på Facebook för att kunna skapa sidor på Pinterest. Hoppas vi ses där, tror du kommer gilla det! :) Kram Hanna

Anonym sa...

Jag har också börjat att tända mina lyktor, det känns riktigt mysigt...

Kram Birgitta

Christina sa...

Nu blev jag inspirerad! Dags att ta fram lyktor, putsa dem och dekorera, kanske binda ett par höstkransar också. Rönnbär har jag redan plockat.
Så fint du har fixat till det!
Ha det gott!
Kram
Christina

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ja, nu vill man bara tända ljus. Längtar. Men tid för trädgård är minimal hos mig just nu och sen ett tag. Attans. Vad vackert du gjort i lyktan!!! Men oh, nytt jobb på gång.. Spänanande!!!

Kram
Charlotte