tisdag 13 september 2011

Bloggerskan,....


.....japp idag blir det en enkel bild på bloggerskan, mest för att jag tyckte själva bilden blev lite rolig, den är lite suddad men jag gillar när bilderna får det där lite otydliga looken. Bilden är tagen i mitt växthus där jag ha rsatt upp en spegel för att man ska uppleva det lite större/längre än sina 9 kvm.
Speglen är fyndad på det stora varuhuset för ynka 50 kr.

Ut med det gamla vattnet och in med det nya fast på nytt ställe.........tja inte samma vatten. Alvin har fått bada vad han ska för denna sommaren....i alla fall i sin lilla pool som nu är tömd. Nu är det vår tur att kunna ta ett dopp och vi hoppas till helgen att det ska bli verklighet. Vårt bubbel bad är fyllt och nu står det med olika sorters medel och kör för fullt på 37 grader och vi väntar på att det ska bli badvänligt snart. Ja ni vet rätt ph och allt det där....det är makens lott att fixa. När vi ska börja bad så ska det höjas till 38 grader som vi har hört ska vara skönast.
Ha en härlig dag och håll i er för här i Skåne blåser det friska vindar
Kram Anna7 kommentarer :

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Nu var det ett tag sedan känns det som i alla fall jag tittade inne hos dig...så fint med alla lyktor, ljung mm. Och härliga badet. Och visst är det ny header...SNYGG. Många hösthälsningar från Maria

M/S Design sa...

Undrar om du gjutit´'Alvins' betong bad själv? snygg form.
Mariana

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken härlig bild och växthuset ser stooort ut!
Gott att få sig ett utebad!
Agneta kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Så himla lyxigt det ser ut! Fast jag tyckte "Alvins" badkar såg ganska skönt ut också.. ;)
Fin bild på dig! Det är så kul när man får en liten aning om hur alla ser ut. ;)
Kramar!

Anonym sa...

Smart idé, det är lätt att lura ögat... Bubbelpoolen ser underbar ut, tänk att ta ett bad där när vinden viner... för det gör det idag.

Kram Birgitta

Louise sa...

Fin bild på dig och att snart kunna krypa ner i 38-gradigt spa måste kännas lyxigt!

kram louise

Anonym sa...

Kul att se dig! :) Så fint med murgrönerankorna runt spegeln. Blir så inspirerad, måste nog skaffa en spegel någonstans.

Alltså, det där badet - helt underbart!!! Kram Hanna