torsdag 22 januari 2015

Längtar efter trädgårdsfix...


Såå är äntligen veckans bästa dag här igen :) tänk så fort det går. Januari går snart mot sitt slut och vi är ett sten närmre våren. Det känns lite tomt i trädgården och  jag har redan konstaterat att jag måste köpa mer växter som är gröna över vintern. Det ser lite grått och trist ut men det känns helt ok ändå för i mitt huvud planeras årets fix i trädgården, sitter och ler för min själv:)) vågar inte berätta än för då får maken spel.....

Lite uppiggande är det ändå att se på sommarbilder. Denna tog jag förra sommaren när vi gjorde klart  uteplatsen, tänk så fort det kan gå. Oj vad jag längtar efter trädgårdsfix.....


Ha en härlig fredag
Kram Anna10 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Känns långt borta med blomstrande rabatter just nu när vi här har ett tjockt lager av snö... Fina bilder och sommarlängtan kommer ju när jag ser sista bilden, kram Suss

Anja sa...

Vilken vacker plats att sitta och njuta i på sommaren även om jag tycker också om din vintervy. Du har ju avenbok (?) som har kvar sina vackra blad över vintern och grå/brun/ svartskalan har sin tjusning. Du har en tydlig struktur som det är lätt att komplettera med vintergrönt o.dyl.

/Anja

Gunilla Esbjörnsson sa...

Tycker din trädgård är så fin även på vintern! Men visst finns det alltid plats för fler planer :) Längtar också oerhört efter att få sätta igång och fixa och gräva. Kan bara instämma i att det är lite lugnare så länge alla planer ryms i huvudet utan makens vetskap ;)
/Gunilla

Åsa Engzell sa...

Haha det är tur att dom inte vet allt som man planerar att göra...
Trevliga bilder som vanligt!

Sylvia sa...

Visst längtar man och när man ser på bilder från olika årstider så ser man saker som man bara "måste" rätta till. Trädgårdspysslandet tar aldrig slut och det är väl tur det! :)

Sofie sa...

Ja nog börjar man längta lite nu:) Härliga bilder.
varma hälsningar,
Sofie

Anna sa...

Å ena sidan är det såå vackert med den tjocka snön som äntligen kommit och bäddat in oss i ett gnistrande fluffigt täcke.
Å andra sidan vill jag få påta i trädgården, skapa och se mina plantor växa, blomma och ge skörd.
Tur att man kan för-så lite inne så man inte blir för abstinent.
Ha en fin fin fredag.
Kram Anna

Marianne sa...

Va lite snö ni har...här är allt gömt i snö och i mars tittar upp i tö...roligt att få ta del av dina planer för våren.

Ulrika sa...

Vissa saker är bäst att inte berätta - än. Ibland bäst att pytsa ut lite idéer i taget, ibland kanske det är bäst att chocka med allt på samma gång. Jag provar båda, med varierande framgång.
Ha det bra!
Ulrika

Susanne Jensen sa...

Skønne billeder, og hvor vi dog længes efter foråret!