onsdag 28 september 2011

Svarta lampor....


Min nya lykta i dagsljus.

.....blev det till trädäcket. Eftersom vårt plank inte är så högt så blev det bara en lampa som lyser nedåt istället för på båda hållen som vi tänkt från början. Det blev lite konstigt om det skulle lysa på båda hållen om vi hade valt det så hade det lyst rakt upp i ansiktet om man gick förbi...ingen höjdare. Trädäcket framför köket har maken byggt klart och nu har vi dragit i bromsen för i år och vi kommer att fortsätta med bygget till våren. Pergolan hade varit trevlig att få klar men så blir det inte....jag har haft lite svårt att välja växter så på det sättet skulle jag fått mer tid på mig att fundera ut växtvalet men när jag igår sprang över ett vitt blåregn så kunde jag inte låta bli att köpa det och nu flyttar jag runt det i trädgården och försöker hitta en plats och den bästa platsen som det ser ut just nu är vid stolpen mitt i däcket och som leder upp i pergolan....ja vad tror ni?

Ha en härlig dag i det fortsatta fina vädret
Kram Anna

Vilken tur att jag ska vara ute med jobbet hela dagen, en fotograf som ska plåta hus och jag ska hänga med. Kan tro att jag kommer hem med en massa nya idéer och griller i huvudet.... 
5 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

det ser ut att bli hur fint som helst på er altan...du inspirerar mig mkt med dina vackra bilder från ert hus och trädgård...tack! Kramis semlan(mys och hemtrevnad)

Cilla sa...

Tror absolut att du hittat bästa platsen.
Vill gärna höra mer om ditt nya jobb en dag. Skickar ett mail.

Kram Cilla♥

Anonym sa...

Det blir så fint, men man skall inte ha för bråttom...

Kram Birgitta

Limetwig sa...

Supersnyggt!
Ha det bäst och jag ser fram emot att läsa om din dag med fotografen... Åse

M/S Design sa...

Känner igen det där med att flytta runt ny inköpta växter, har en Humle med extra stora kottar som jag inte bestämt var den ska sitta.
Mariana