måndag 5 september 2011

Vad en bild kan tala....


Samtliga bilder lånade från House to home.

För min del talar en bild sitt eget språk, vi tolkar den alla olika och ser olika detaljer. Men det är väl det som gör bilden så bra? Jag letar ständigt nya ideér och ändrar dom gärna på vägen till min eget sätt.
Som ni vet så är det mycket trä däck inspiration för tillfället och då springer man ju på en del annat också....allt spara i en mapp i datorn eller så blir den en utskrift som sparas i en mapp...mys och njut.Vilken underbar helg det har varit, vädret har bjudit på sol och vi har haft kalas för lilla mig som är 40+ och inget mer. Det har blivit mycket hundträning i helgen och Alvin har nog njutit lika mycket som jag. Skogsvandring och trevligt sällskar av kompisen M och hennes hund Maya. Så här trött och varm var Alvin när vi kom hem.


Ha en bra dag trots regn och höstrusk
Kram Anna

10 kommentarer :

Furulunden sa...

Som det inspirerer deg, kan det inspirere meg, og andre også:) Legger det inn på min facebookside som du finner via min blogg. Ha en finfin uke:)

Anna Vattenkanna sa...

Alvins egen spa-hörna. Helt perfekt ju... då kan ni mysa i ert spa och han i sitt!

Kram Anna Vattenkanna

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hihihi! Söta Alvin! Jättebra bild. :)
Oh, gillade dina inspirationsbilder idag. Speciellt den med den upphöjda gräsmattan och fingerborgsblommorna. Aj lajk! :)
Kramar!

Anonym sa...

Härliga bilder! Måste på tal om inspiration tipsa om Pinterest igen, som är som ett digitalt fotoalbum. Alla inspirationsbilder man hittar på nätet kan man spara och kategorisera som man vill, och dela med andra. Jag som har ett hus under uppbyggnad sparar just nu för fullt på inredningsbilder och tapetinspiration där. Man behöver en inbjudan för att kunna vara med, kontakta mig i så fall. Jag är helt fast där, hur kul som helst!
http://pinterest.com/

Bilden på Alvin är ju bara för skön, vilken livsnjutare han är!

Anonym sa...

Hej igen! Nu har jag skickat en inbjudan till din mail, hoppas du får den! Kram Hanna

cat sa...

Mmmmm härliga inspirationsbilder, speciellt den mörka bilden med de medelhavsinspirerade järnmöblerna. Alvin ser verkligen ut att njuta av sitt fot- och magbad.
Ha de gott. Kram, Catarina

Viola sa...

En vovve i ett fågelbad, det är typiskt en labbe det :)...vad roligt att du tittade in så jag fann din fina blogg, är inne på min fjärde labbe så snacka om att man är såld på denna hundras, just nu känns det som man har småbarn igen, hoppas vi hörs snart igen, kram VIOLA

smile sa...

Härliga bilder och ljuvlig inspiration men bilden på Alvin var ju bara ljuvligast! Härligt med ett hundspa!

Har surfat runt hos dig och hittat fina inspirationsbilder från din trädgård. Hoppas det är ok med dig om jag lånar några bilder och länkar till dig?

Fortsatt trevlig vecka!

Katarinas trädgård sa...

Åh vilken bra bild på Alvin! Ja, de andra bilderna var också fina, men Alvin Livsnjutare var bäst!
Kram
Katarina

mamma med ambitioner sa...

Blir så full i skratt när jag ser bilden med Alvin. Hans badtunna är lite liten nu mera. Tur att den nya snart är klar. Träffade på maken när jag var inne om hos föräldrarna :)
Det ska bli så spännande att se när ni är klara. Jag har skrivit upp boktiteln på min boklista Tack!
Vill så gärna fika, när har du en stund över, du kan ju köra via mig när du kör från jobb. Hör av dig och grattis i efterskott.
Kramis från kusinvitamin :)