fredag 2 september 2011

En röd höst.....

Nu är det officiellt..... jag har sagt upp mig och det är med blandade känslor jag lämnar mitt jobb. Det allra jobbigaste är att lämna sina kolleger. Människor man dagligen träffar, man känner till och vet var man har varandra.
Ett nytt jobb väntar i Lund och jag ser fram emot att delvis kunna samåka med maken och även att jag ska kunna cykla till jobbet. Att pendla en tim i bil varje dag fick mig att känna tiden outnyttjad och det blev långa dagar.
Att det är september går inte att ta misste om och något som är härligt är ju att det ser ut att bli en underbar september och det gillar vi....kanske vi har en chans att komma en liten bit till med vårt bygge, lovar nya uppdaterade bilder i morgon. Vildvin hör nog till något av det vackraste vid denna årstiden med sin underbara färg. De två nedre bilderna är lånade från Hasselfors, just dom stenarna gillar jag och har under min svarta pergola där jag även satt vildvin och engelmansvin. Längtar till det börjat växa till sig.

Ha en härlig dag
Kram Anna 7 kommentarer :

Katarinas trädgård sa...

GRATTIS till det nya jobbet! Åh vad skönt att du får lite kortare resväg och kanske lite flexiblare tider! Och du får säkert nya trevliga arbetskamrater, jag tror det går lättare än man tror att byta jobb, jag bytte ju i våras och trivs jättebra!
Trevlig helg!
Kram
Katarina

Marina sa...

Spännande! Vad är det du jobbar med?

Kram!

Ninnis sa...

Grattis till nytt jobb. Förstår att det är med dubbla känslor men det blir toppen ska du se...=)

Kram Ninni

AnnaHelena sa...

Grattis till det nya jobbet! Att få lite mer fritid, som inte går åt till att pendla, måste vara jättemycket värt!

Kram // AH

Jennyshemochharmoni sa...

Vad vackert det är med allt det röda! Ger verkligen energi inför hösten. Stort grattis till ditt nya jobb. Det låter som om det kommer bli kanonbra! Kram Jenny

Limetwig sa...

Grattis till nya jobbet! Ibland bara vet man att NU är det dax att gå vidare... Lycka till! Åse

Susihus sa...

Grattis till ditt nya jobb. Va roligt, STORT LYCKA TILL
Kram