torsdag 1 september 2011

Yankee candle och lök inköp...


Dofterna sprider sig från badrummet......tja inte de som man kan tro...hihihhi nej det har flyttat in ett stor underbart ljus från Yankee candle som har det tjusiga namnet " Fluffy towels" jag kan varmt rekommendera detta och även flera andra...Dom har de underbara namnen water garden, early sunrise, garden hideaway och breeze.  Några jag funderar på är sparkling snow och winter wonderland aven om det känns som det får dröja med såna dofter så låter det lockande.
En doft av fluffiga handdukar till bilen ska inhandlas så snart jag hittar en, för spåren av att man ibland har en blöt hund i bilen kan sätta sina spår.

Det blev även inköpt en del vita tulpaner även de med härliga namn  som crystal snow, spring green och global desire. Alla vit med olika blommor, kanske skulle man köpt fler av samma? ja nu ångrar jag mig nästan skulle köpt dubbelt upp av alla, får nog ta mig en vända till.


Ha en härlig dag
Kram Anna


6 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Doftljus tycker jag om, jag har några sorter som jag tycker extra mycket om och jag får välbehagskänslor av dom.
Inga lökar för mig år, jag köpte förra året och bra en kom upp, en enda, så jag slickar fortfarande såren efter det.....Men dom du köpt är ju hur vackra som helst!
Agneta kram

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Jag är tokig i doft ljus och ja allt som doftar gott. Har precis köpt Yankee candle på deras webshop. Längtar och det kommer nog i dagarna hoppas jag. Önskar dig fina dagar Kram Maria

Snickaregården sa...

Doftljus är en bra uppfinning :)
Blev påmind nu att det är dags att fylla på med några nya nu mot hösten
Tack :)
kram Maria

Anonym sa...

Jag gillar också doftljus, men maken gör det däremot inte och säger att han får ont i huvudet av dem. Så det blir till att bränna vanliga ljus, suck!

Fina tulpaner! Att de är olika tycker inte jag gör nåt när alla är vita, det kommer bli så fint. Härligt att tänka på våren redan nu, jag längtar efter min låda från odla.nu.

Kram!

Anonym sa...

Skall på ett ljus party nu i september, kul att se alla nyheter...

Kram Birgitta

AnnaHelena sa...

Tack för tipset - det lät inte dumt med fluffiga handdukar... :)
Måste också iväg och köpa lökar! PÅ våren ångrar jag mig alltid att jag inte satte fler än jag gjorde, så det är nog bäst att ta till ordentligt!

Kram // AH