onsdag 31 augusti 2011

Mycket på gång....Den här bilden tycker jag blev riktigt bra...den är tagen inne från vardagsrummet genom köket och en titt ut på vår nya uteplats som börjar ta form. Dörren är ny här förr hade vi vanliga fönster men kännde att det skulle bli fint med en dörr här och det blev det. Planket är på plats och maken håller på med trädäcket och elektrikern kommer idag och ska koppla in och fixa plats i elskåpet så badet kan komma igång. Kanske om vi har tur så kan det bli ett premiär dopp till helgen.....jippppiiii..


Men matte varför lägger du äpple i vattenskålen???? Ja det kan man ju undra....tänkte det var fin dekoration men njä det var det inte och Alvin som gillar äpple höll med. Roligare att äta upp...

Sista dagen i augusti och nu får man väl säga at hösten är här, ialla fall känner jag så att när september börjar så är det dags.....men i sin tur gillar jag hösten, alla underbara färger och att få krypa in och mysa när det blåser kallt ute, tända en brasa, läsa en bra bok och umgås med familjen. På något sätt känner jag att tiden räcker till mer på hösten och vintern än när det är vår och sommar.....kanske är det så när trädgården står överst på dagordningen hela tiden då??

Ha en härlig dag
Kram Anna
4 kommentarer :

Annelie sa...

Vilket härligt ljus du får i köket. Jättefint.
Kul med barn och djur som tycker man är lite underlig när man pyntar och gör fint. Förresten, män kan vara lika dana.
Albin ser så mysig och go ut.

Kram,

Annelie

Katarinas trädgård sa...

Du har så härlig kontakt mellan ute och inne, allt i samma nivå! Du vet att jag väntar på badbilder...
Kram
Katarina

Lena/isis sa...

Vad härligt det kommer att bli med ett bad ute.

Ja, hösten är allt härlig den med på sitt sätt.

Kram

Anonym sa...

Det kommer att bli jätte snyggt... Lyckades Alvin få upp äpplet?

Kram Birgitta