tisdag 30 augusti 2011

Höstrusk.....


 ...i stor bemärkelse, nej någon sen sommar tycker jag inte att det har blivit. Hösten kom med små steg och nu är den här. Morgon prommenaderan med Alvin innebär nu lång byxor och jacka...

Det sista som blommar hos mig just nu är min vita hosta som brukar vara väldigt sen, den doftar underbart och är så vacker och sen är det såklart anisisopen som alltid är så fin. Jag satte två till i sommar men funderar på att sätta fler för den blir så buskigt fin.
Ha en bra dag
Kram Anna8 kommentarer :

Malte sa...

Ja nu är det verkligen höstrusk. Vilken härlig pergola att krypa in under i detta väder. Vad fin anisisopen är blommar den länge?

/Jessica

Ewa`s Galleri sa...

Ja nu är det höst ,jobbarkompisen hade hanskar på sig imorse när vi cyklade till jobbet ,det tycker jag är lite väl tidigt
Jag gillar också Aninisopen blommar mycket o länge
ha en bra dag

Anonym sa...

Ja, nu känns det verkligen som höst! Igår kväll var det så mörkt, teburken och värmeljusen åkte fram. Känns tidigt...

Vi har visst samma favoritblommor du och jag. Gläds också åt min doftfunkia och min anisisop så här års. Och din pergola är så fin!

Kram Hanna

Marina sa...

Kan bara hålla med om att de senaste dagarna varit mest höstlika. Idag skickade jag dottern för att köpa en poncho/cape till mig. Hon går på stan lite då och då vissa dagar eftersom hon har håltimme ibland. Då kan hon ju passa på att göra mammas ärende.

Kram!

Ninnis sa...

Så är det tyvärr...hösten kommer med stora steg. I morse visade termometern endast +4 grader...brrr

Ha en skön tisdag!

Kram Ninni

Anonym sa...

Nu är det höst, men jag tycker att det är lite för tidigt...

Kram Birgitta

Lotta sa...

Jag hoppas fortfarande att det vänder och blir lite varmare eller i alla fall lite torrare några veckor innan den riktiga kylan kommer. Anisisopen är en favorit här också.
Kram

coco sa...

what are wonderful scene of being surrounded by morning glory vine. so nice.