söndag 9 oktober 2011

Första frosten...

....kom som ett brev på posten. Pratet har gått här på bloggen och vi har väl alla hoppats på att det kunde dröja ett tag till. När jag och Alvin var ut i morse var det 4 grader och vantarna åkte fram och tur var det för ruskigt kallt....men det härliga med det är att det är så vackert. Fint väder och solen som håller på och spricka upp över åsen och det gnistrar runt omkring mig....söndag och ledighet fast det är hundkurs som vanligt när det är söndag. Efter idag har vi 2 gånger kvar på löshunds kursen och jag kan bara säga super, kursen har gett både Alvin och mig mycket bättre grund att stå på och jag känner att vi är på gång....det är bara "matte dvs jag" som ska fatta bättre enligt Jeppe......vår kurs ledaren.

När vi är ute och går brukar vi försöka hitta på lite roligt så det inte bara är att lunka fram för man måste, nej vi hoppar upp på bänkar och gå balans gång på murar mm. Alvin har skiner upp när det är något roligt på gång..

Tyvärr blev det inte så mycket bloggande denna helg och i kväll kalla bubbel badet på att få värma upp mig, för en hel dag ute sätter sina spår i kroppen...sägen en frusen kyckling.

Kram Anna10 kommentarer :

Frøken Solhat sa...

Hvor smukt Anna.....hvordan vi end vender og drejer det så er det den vej det går.

Skogseva sa...

Och vi som bara bor ett par mil bort på åsen slapp frost, men det kröp ner mot nollsträcket.. Snart är det dags att packa ihop trädgården.
Dottern går en valpkurs hos Jeppe på måndagar och tycker också att det är oerhört lärorikt. Han är tydligen duktig, trots sitt gapande...
Må så gott önskar Eva

Helena sa...

Japp vi har oxå haft frost....
Låter kul med hundkurs det var många år sen för oss Sigge är ju snart 7 år o i sin bästa ålder!Tänk om han varit så här lugn förrut :-)
KRAM från mig!

AnnaHelena sa...

Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt med frost. Det är vilsamt och fint på något sätt.
Själv tog jag en lång sovmorgon, så när jag väl vaknade fanns inget vitt ute. Men jag hörde från de som var mer morgonpigga än jag att vi också hade frost här i natt.

Kram // AH

Ninnis sa...

Så skönt med ett "bubbel" som kan värma upp frusna lekamen...=)

Kram Ninni

Marina sa...

Jag nästan önskar att det hade blivit frost här också. De tär ju så fint!

Kram!

Mys och hemtrevnad sa...

ja här har frosten med slått till...kramis semlan

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Frost här också. Fast jag hann inte se den (sovmorgon......). Frysta dahlior talade dock sitt tydliga språk. Underbar bild på det frostiga lövet!! I dag blev det både långkalsonger och fodrade vantar. Skönt. Vad söt han är Alvin!

Ha en toppenvecka!
Kram
Charlotte

Berit sa...

ja frost här också:( vill inte ha vinter och kallt, jag gillar inte att frysa.
Ha det gott!!

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

En frusen kyckling...hi hi. Så fin han är din Alvin ♥. Ja nu är det frost på G. Går inte att komma undan inte. Önskar dig en riktigt skön start på veckan, kram Maria