måndag 17 oktober 2011

Mateus i svart...


Här kommer lite bilder på vad jag fick av mina kära kolleger när jag slutade på mitt arbete i fredags, detta fina svarta Mateus fat med tillhörande lyktor.......säger bara super fint..är så glad för det och skickar här en hälsning till er alla och ett stort TACK. Av våra kära elektriker (på jobb) fick jag denna fina lampa Clea av Christophe Mathieu...super TACK till er också.
Idag är det dags för att köra en ny rutt till nya jobbet i Lund i stället för till Malmö som innan. Det ska bli skönt att slippa motorvägen och alla dessa långa köer. Det är med en smula spänning och nervositet inför dagen men mest för att det ska bli så roligt att få ta sig ann nya utmaningar.


Ha en härlig dag
Kram Anna

P.S Har ni hört att det bli ett nytt tusen trädgårdar nästa sommar? Japp.......super roligt tycker jag. Nu är bara den stora frågan om man själv ska ha öppet eller få åka runt och titta in till andra....ja den får man allt fundera på.9 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina presenter! Dom var du värd.
Agneta kram

Helens trädgård sa...

Jättefina presenter från arbetskamraterna.
Lycka till på det nya jobbet!
Ha det gott!

Anonym sa...

Hej Anna !
Har följt din blogg under några veckor. Din sida är kanon,mycket inspirerande och intressant med allt kring trädgården.Det är precis lagom i den av allt ,fortsätt så.Har lagt dig i mina favoriter så nu kommer jag följa dig,absolut !
Lycka till på nya jobbet.
Hälsningar Nina

Christina sa...

Det svarta från Matteus är ju jättesnyggt. Har varit och tittat på Matteus i dag, men dom hade inget svart och inget vitt heller. Får nog köpa i en större butik i en större stad!!/Christina

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vilka fina presenter! Hoppas nu att du har en bra första dag på nya jobbet! Spännande med 1000 trädgårdar! :) Måste genast kolla upp datum!
Kramar!!!

Nattmia sa...

Vilka fina presenter du fått.. De vet vad du gillar =)

Ha nu en fin fortsatt måndag..

Kram Mia

Kristina Bonander sa...

Matteusproslinet är verkligen snyggt. Har själv spanat in det gråa till vårt nya utekök på landet.
Grattis till nya jobbet och lycka till.
Hälsningar
Kristina

Anonym sa...

Vilka fina presenter, så kul att de känner dig så väl och hittar nåt som passar din stil!

Jag har tänkt ta mod till mig och vara med i Tusen trädgårdar nästa år. Var gäst förra gången, och roligast den dagen var absolut att besöka din trädgård! Väljer du att själv åka runt är du hjärtligt välkommen till mig! :) Kram Hanna

Anonym sa...

Vilka fina presenter du har fått...

Kram Birgitta