onsdag 26 oktober 2011

Tanken som räknas......


När snälle maken kommer hem med blommor varje vecka, tackar jag snällt och tar emot allt han kommer med. Genom åren har det blivit både det ena och andra, men det är ju tanken som räknas...eller hur?
I går kom han hem med årets första amaryllis en fin med två synliga knoppar och så klart var den vit. Röd vill jag gärna ha till jul och rosa avstår jag gärna helt.......vit toppar listan. För något år sedan hade jag en jätte fin blod röd riktigt mörk i färgen och den var super fin. Numera finns det så många fin att det är svårt att välja. 


 Ska man använda kastanjer eller rödlök......ja vilket världsligt bekymmer..


Förra veckan kom han hem med dessa gräsliga kålblommor.....eller vad man nu ska kalla det? Spray målade med röd och gul färg. Dom har fått flytta in i badrummet och tro det eller ej men dom har stått i en vecka nu och dom har inte en tendens till att börja vissna......men det är ju tanken som räknas....


Ha en härlig dag
Kram Anna

8 kommentarer :

Snickaregården sa...

Gulligt att han kommer med blommor ändå :)
Visste inte att amaryllisarna har kommit fram i butikerna än. De vita är min absoluta favorit.

Kram Maria

Suz sa...

Ja, det är tanken som räknas :) Men amaryllis är fint! Nu börjar det klia i fingrarna för att börja med lite arrangemang med ljus och växter. Fick ett stort gammalt silverfat av svärmor när de flyttade, tänkte att det skulle bli fint med mossa, suckulenter, ljus och lite annat ... nu gav du mig inspiration:)
Ha en härlig dag!
Kram Suzann

M/S Design sa...

Rart!
Jag får alltid röda tulpaner eller rosor av maken trots att vill ha vita eller ljusrosa (han gillar rött)
men man blir glad ändå.
Mariana

Kristina Bonander sa...

Vacker gåva med vacker tanke!
Ja, det börjar bli dags att tänka amaryllis. Har översomrade lökar som måste i planteras om nu om de ska hinna slå ut under vinterhalvåret.
Hälsningar
Kristina

Anonym sa...

Det är väl underbart... Jag fick rosor en gång, men det var för att jag hade glömt att tanka bilen, och L fick gå ganska långt... undrar vad han menade med rosorna... hihi.

Kram Birgitta

Marina sa...

Fint med amaryllis och rödlök, ja med kastanjer också.
Dags att börja tänka på amaryllisar nu alltså.

Kram!

Livet på solsidan sa...

Varje vecka? Men herregud så gulligt! Jag tror jag fått blommor *räknar* typ noll gånger... Men det är helt ok. Min sambo är bra på andra saker :)

Apropå kollegeriet (heter det så?). Du har väl nyss gått kurs i vårt intranät? Så nu kan du öva praktiskt genom att lägga en kommentar i forumet om hur många som bloggar. Jag lovar att svara! :)


Hälsar Tamara

Annika Christensen sa...

Ja det är verkligen tanken som räknas. Kålen är ju lite kul.
Lovar att berätta hur det går med löken.
Det blir nog till helgen eller början av veckan. Vildvinet där är inte rött ännu.
Det du skickade till mig var jättefint och alla här har också tappat bladen.
Ha det gott hopps vi ses
Annika