tisdag 1 november 2011

Hvilan och julpyssel....Nä nu kan jag inte hålla mig längre....måste visa lite jul mys från det stora varuhuset.
Hyacinter är något jag längtar efter så till helgen ska det handlas. Längtar efter dess underbara doft som jag inte kan få nog av.
I början av december har jag ordnat så tjejerna på nya jobbet och jag ska få åka till Hvilan i Åkarp och göra julgrupper och massa annat pyssel en kväll. Under fliken Jul kan ni ta del av mina alster från förra året och såklart kommer jag visa vad det blir i år med.

Samtliga bilder lånade från Ikea


Lite väl tidigt med jul känslor tycker många men för oss jul tokiga kan det nog aldrig bli för tidigt.
 Ha en härlig första november
Kram Anna

9 kommentarer :

AnnCharlotte sa...

Julen är mysig och så kul att åka till Hvilan och pyssla men själv är jag inte riktigt redo för jul ännu.....men jag blir nog snart :))
ha det bra :)

Anna Vattenkanna sa...

Jul med allt stök och pyssel som hör till (om man känner för det) är något som jag själv gillar. Liiite tidigt ännu men snart så drar jag också igång :-)

Kram Anna Vattenkanna

♥Linda♥ sa...

God morgon! Jag är nog lika sugen som du på allt härligt som har med julen att göra. Jag väntar lite till bara med att plocka fram här hemma för de senaste åren har jag känt mig lite feedup när julaftn väl kommit. Men jag går gärna och njuter och längtar bland affärernas julpynt redan nu. Har även köpt lite fint hos IKEA.
/Linda

Mys och hemtrevnad sa...

ja här är ju julen i fullgång eftersom de gjorde ett julreportage hos mig igår...så himla kul att få se irl hur det gick till...nu när jag ändå julat får det mesta stå kvar....så mysigt med jul så jag njuter för fullt. Normalt brukar jag greja inför första adventshelgen...kramis semlan

Skogseva sa...

Nämen nu slår jag till alla bromsar - INTE REDAN VÄL?
Jag vill stanna kvar i höstmyset med mildväder och höstglöd i buskar och träd. Jag vill definitivt inte tänka på skinka och brunkål...
Hälar Eva

bolin of sweden sa...

Åh vad mysigt med pyssel på Hvilan - det ligger ju i min hemby!! Hoppas ni får en lyckad kväll och vi vill gärna se bilder på era alster! Kram Helena

Livet på solsidan sa...

Det låter som att du och Lundkollegorna kommer att få en härlig kväll med pyssel och mys! Väntar med spänning på att få se dina alster här på bloggen.

Själv är jag tveksam till julpyssel redan nu - eller överhuvudtaget faktiskt. Jag är verkligen ingen julfirare av stora mått...men det är jag det ;)


Hälsar Tamara

Lotta sa...

Nej nej, inte jul redan för min del säger jag högt, (men i hemlighet har jag redan inhandlat Drömhem o Trädgårds julnummer och sitter och dreglar över Ikeas julreklamblad.)
Låter verkligen mysigt med pyssel på Hvilan. Ska bli roligt att se resultaten.
Kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

mysigt med julpyssel. men det får vänta några veckor till! :) Fina bilder du har hittat.
Kramar!