måndag 19 december 2011

Advents tips....Tänk att det redan är fjärde advent....dagar, veckor, månader, ja åren bara far förbi......var tar tiden vägen? Kan det vara för man blir äldre hela tiden? Ja tänk den som visste...
Klapparna är äntligen klara men lite stress i lördags med en tur in till stan ( Lund ) så blev dom sista ordnade..ja tack och lov. Årets julklappar blev inköpta helt försent och det ska jag lova mig själv att slippa till nästa år.
Det positiva med att fara runt i div butiker som man kanske inte brukar titta in i är om man lyckas fynda något till sig själv också. Kanske kan mina fynd hjälpa dig och fixa din sista julklapp till mamma, syster, eller dotter?


Jo mitt fynd som blev inköpt på Polarn & Pyret, ett helt underbart mega långt nattlinne i blått och vitt och super sköna mys byxor i samma randiga. I helgen har jag njutit i mina mysbrallor samtidigt som granen fick komma in i värmen och bli pyntad och fin. Förra julen köpte jag ett likadant i rött och vitt och jag kan väl säga att det är rätt så väl använt.

Ha en underbar vecka
Kram Anna 


3 kommentarer :

Sophia Callmer sa...

Ser jättesköna ut både nattlinnet och byxorna! Ja tiden går fort, väldigt fort.. god jul till dig Anna/Sophia

FORMELLE DESIGN sa...

Åh vad sköna dom plaggen såg ut. Skulle behöva ett par nya mysbyxor.

//Johanna

Helena sa...

Myspys ser man ut att kunna ha i dom där kläderna!
KRAM från mig!