torsdag 22 december 2011

Den som väntar.......på något.....gott, njä den som väntar på någon är det i detta fallet. Alvin sitter och väntar på gästerna som är på intåg. Den stackaren halkar på golvet och det ser ut som han är redo att gå ner i splitt. Vår hall står på önskelistan att göra vid men det vågar jag inte yppa till maken som för något år sedan kämpade med att få upp tapeten i hörnan där vi hänger kläderna. När jag såg den köpte jag bara två rullar och hoppades att maken tyckte det var okej, det var det förutom att det var en pappers tapet och det gjorde honom inte så entusiastisk..
Dörren ska så småningom bytas och något bättre till sko förvarit behövs. Fyra personer i familjen och jag är nog den som har flest skor och behöver såklart fler. Allas convers skor får fin plats på bänkens hyllor. När vi var i NY köpte jag tre par till mig själv

Ett par basket modell i mörk lila, ett par låga i jeans blå och så favoriterna i Marimekko med lila och röda marimekko blommor.Men åter till hallen.... jag har fått min egen lite tillfälliga stjärn spegel, i alla fall känns det så med mina små rislampor från Granit som numera pryder vår spegel. Fast jag får säga att det är mycket mysigare i hallen nu. Får se om jag lyckas övertala maken att vi ska ta bort den tråkiga och mörka tapeten.....fast jag ska nog vänta tills han är klar med listerna runt våra nya fönster i sovrum och kök.
Tavelväggen vet jag inte när den kommer bli klar men det är inte så brottom så det är roligt att få bygga på lite då och då.

Nä nu kallar sängen och jag borde ligga och sova för länge sedan.
Ha en bra dag
Kram Anna


♥♥God Jul på er alla♥♥

7 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Taktik. det enda som gäller är taktik. Säger jag som inte har ett öre för att köra med taktik, men ändå, jag har ju snappat upp vad andra kvinnor kört för race genom åren.
Alvin är så söt! Vår Leia skäller så fort det är reklam på tv eller radio, det är någon som fått för sig att använda dörrklocka i reklamen......
Och den fina kjolen som kom - så glad jag blev och den passar perfekt, sitter lagom löst!

Agneta kram

Elsa och Helena sa...

GOD JUL...KRAM Helena

Photo by Maria sa...

Jag tycker ni har en jättefin hall.. Det där med skor i hallen och var man skall ställa dem har vi med problem med.. Vi är ju 6 i familjen och av de 6 så är 3 tonårstjejer, behöver jag säga mer ;) Å så jag då som älskar skor.. Behöver ett eget hus till alla skor i hallen.. ha ha..

Ha nu en fin fortsatt torsdag..

Kram Mia

Marina sa...

Så söt han är, Alvin. Vår Ronja halkar också på golven här där vi inte har mattor.
Jag tycker er hall ser fin ut men visst kan det kännas annorlunda på plats.
Snygga skor!

Kram!

Katarinas trädgård sa...

Det ser ju jättemysigt ut i hallen! Speciellt när Alvin sitter där och väntar! Jag ångrar att jag inte gick husesyn inne när jag hälsade på hos dig...
God Jul själv!
Kram
Katarina

Lotta sa...

Vilken mysig hall du har!! Och duuuu, jag blev helt förälskad i Marimekkoskorna. Sååå fina!

Kram

Tinas Garn sa...

Mysig hall med klar stjärnglans ;-) En sak i taget, när det gäller gubben, är nog helt rätt taktik. God jul på dig o lycka till!