måndag 30 januari 2012

Is skulptur....


Världens bästa mys hund....ja det är min Alvin, han är en glada iver när man går upp på morgonen och när man kommer hem från jobb, ja då möts man av en happy Alvin. Han kan knappt hejda sig och kroppen har rörelser så det ser ut som han kan vika sig på mitten. Rumpan når fram till öronen.... hihihi, ja han är en glad prick och världens goding även om han är rätt sprallig just nu. Alvin fyller två i april....ja gud vad tiden går.


Favorit stället att dricka är vår lilla lilla damm på framsidan, den som jag vill ha bort men maken vill ha kvar.... men inte kan vi ta bort Alvins drick fontän...
Ha en underbar start på veckan.
Kram Anna
6 kommentarer :

blomkronan sa...

Ja tiden går... min lilla Shaggy har fyllt 6 år. och vist är det underbart att komma hem när man möts av en glad hund =).
Vilket härligt kort på Alvin då han tittar på vattnet som kommer upp. Jag ser när Alvin i sommar gör lika dant då isen är borta hihi. Vad förvånad han ska se ut om han ramlar i =)
Kramis

Marina sa...

Nä, Anna, den dammen kan ni inte ta bort. Hur fin bild som helst blev det ju och hade inte dammen varit där hade du inte kunnat ta bilden.

Ronja är också alltid sådär glad. Om man kommer ner mitt i natten för att gå på toa, kommer hem från jobbet eller bara varit iväg 10 minuter spelar ingen roll, hon blir alltid lika glad. Svansen går och hon hämta gärna ett av sina köra ben som "gåva".
Underbara hundar!

Kram!

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så fin han är...ne ta inte bort hans dricksfontän hi hi. Så läcker isen har blivit. Ha nu en go vecka. Kram Maria

Ninnis sa...

Vilka härliga bilder på Alvin och på isen...naturen är ett riktigt konstverk....=)

Ha det bra !!!

Kram Ninni

Snäckskalsdalen. sa...

Är den lille Alvin snart två år....ja, vår Leia är 1½ och jättebusig. Fortfarande eller igen, jag vet inte vilket. Glad är hon också i alla fall!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Det var trevligt att höra att det finns fler än jag som älskar potatis, förresten. Har alltid sagt att om jag skulle skickas till en öde ö skulle jag vilja ta med en stor säck potatis!