söndag 1 januari 2012

Välkommen 2012


Ja nu är det till att ta nya krafter inför ett nytt år med nya utmaningar och händelser.

Tyvärr slutade inte 2011 så som jag hade tänkt men det får gå ändå. Familjen I som skulle komma fick maken ringa och lämna återbud till och hur roligt är det en sån dag som nyårsafton. Jo denna personen(jag) fick migrän och låg däckad hela dagen och kom inte ur sängen från under kväll....skitrolig......nä jag vet att man ska inte klaga men det är ju bara för tråkigt. Mest tråkigt för maken som som inte fick något sällskap alls och maten blev inte så roligt och ja det mesta blev sådär....men nog med klagomål.

Nu går vi inför ett nytt år och nya löften. (som vanligt) Ja mitt blir som vanligt att leva sundare och tappa några kilo....eller flera...hahaha vi får väl se.

Denna fina ljusstake från Design House Stockholm blev en julklapp till mig själv strax innan jul.Ha en underbar söndag kväll och en härlig start på det nya året

Kram Anna ♥♥
4 kommentarer :

hemma hos lilla mej sa...

Vilken snygg ljusstake du har köpt till dej själv!Vad jobbigt att få migrän.Tur det gick över.Ha en skön fortsättning på det nya året.Kramar Rita ♥.

Kristina Bonander sa...

Ah, migrän är ju inget roligt. Stackare! Hoppas att det gått över och att du får en bättre början på året.
Önskar dig ett riktigt bra trädgårdsår 2012.
Hälsningar
Kristina
(Snygg ljusstake!)

Katarinas trädgård sa...

Usch vad trist med migrän, hoppas du mår mycket bättre idag!
Snygg ljusstake, jag har en likadan, fniss!
God fortsättning!
Kram
Katarina

Anonym sa...

Stackars dig, hoppas det är bättre nu. Även här blev det sjukstuga, dottern blev magsjuk på nyårsaftonens morgon och våra vänner som kommit ner från Stockholm kvällen innan åkte hem igen för att vara på säker mark innan det hann smitta. Så det blev mysbyxor i soffan, det gick det också.

Hihi, jag har också en likadan ljusstake. Är mycket förtjust i den!

Kram på dig & god fortsättning på det nya året!