tisdag 21 februari 2012

TineK burkar och ny hylla i köket.....


.......ja äntligen har jag fått upp mina hyllor i köket. Ända sen vi byte fönster förra året har jag längtat att få upp dom. Med mina nya burkarna från Tinek som är inköpta på inreda.com  så är jag riktigt nöjd. Allt är dock inte helt klart och det ser ni tyvärr på bilderna. Elutaget är inte på plats och det ska sitta frostat glas en bit upp på väggen. Någon form av spotar ska komma på plats ovanför fönsterna men vi har inte beslutat riktigt hur dom ska se ut, innan hade vi en byggd ljusramp med infällda spottar och får jag min vilja igenom så ska det byggas en ny men jag är öppen för förslag...Burkarna har en shiffer yta att skriva på och det är super "om man skriver snyggt" mina blev skrivna i en hast för bilderna och det behöver helt klart göras om, men jag lovar ingen bättring..

Ha en underbar dag
Kram Anna


6 kommentarer :

Anonym sa...

Snyggt, snyggt, snyggt! Är grymt sugen på de där fina burkarna ända sen du visade dem första gången. Har en likadan popcorn-skål som du, den används flitigt här hemma. :)Kram Hanna

Snäckskalsdalen. sa...

Aaah, snygga hyllor och snygga burkar. Visst är det som en stor lättnad när saker börjar hända och jag kan förstå att man ibland drar ut på det - det är liksom en så himla härlig känsla när det sen blir klart!
Kramar

Limetwig sa...

De där burkarna är såå snygga! Hade jag bara vetat var jag skulle ha dem så hade jag osså köpt några :) Men man kan ju inte bara handla, handla & handla, tyvärr!
Ha det bäst! Åse

Photo by Maria sa...

Snyggt!! Burkarna är jättefina och inget fel på textningen..

Ha en fortsatt fin kväll..

Kram Mia

Tillsammans Hemma sa...

Jättesnygga burkar.Jag tror vi är många som trånar efter just dem!

Men som någon skrev, man kan ju inte bara köpa och köpa? Men man kan ju alltid önska...........

Kramar från Loo.

Livet på solsidan sa...

"Sköna" burkar. Den gröna är min absoluta favorit. Smart att man kan skriva på etiketten. Bra köp!

Hälsar kollegan