onsdag 22 februari 2012

Vårtecken...

Nu börjar det äntligen kännas som våren har börjat titta fram. Man kan skådas vintergäcken och man hör koltrastarna sjunga under Alvins och min morgon runda och för mig är det vårtecken.
I går morse blev jag lite besviken för då hade det kommit 5-7 cm nysnö men till min glädje så hade det försvunnit när jag körde hem från jobbet. I dag har maken lovat gå igenom min cykel för jag längtar att kunna börja ta hojen till jobbet och få lite mer motion om dagarna. Jag hoppas kunna starta senast måndag men det beror på vädrets makter, mer snö eller inte? För min del är det nog nu, även om man som jag gillar snö, nu vill jag ha vår. Att få komma ut och feja i trädgården och allt därtill...Ha en underbar onsdag, tänk att om en vecka är det mars.....
Kram Anna


6 kommentarer :

Kerstin sa...

Åh, jag längtar också efter att få börja cykla till jobbet igen! Så jag håller också tummarna för att det här var den sista snön. Hoppas du kommer ut med cykeln någon av de kommande dagarna. Jag tror förresten att vi cyklar samma väg och den verkar vara i finfint skick (kollar varje dag när jag kör förbi med bilen nu på vintern...). :-)
Ha det gott!

Berit sa...

Så härligt för dig att se vintergäck och grönt!! Här är det bara vitt och vitt!!
Ha en alldeles underbar onsdag!!

Marina sa...

Jag gillar ju också snö och vinter men känner som du att det räcker nu. I synnerhet om det bara ska vara skitig och blaskig snö.

Kram

Photo by Maria sa...

Ja nu är det längtan efter vår som gäller, och snart är den här =)

Kram Mia

cat sa...

Jag håller verkligen med dig, jag är riktigt trött på vintern. Längtar till våren och fikastunderna på trappan i solen.
Ha de gott. Kram, Catarina

Snäckskalsdalen. sa...

ÅÅh, jag blev så ledsen, får Alvin ep anfall? Vad gör man åt det, får han medicin? Förstår att ni känner er maktlösa för det gör man när djuren blir sjuka, man kan ju inte prata med dom. Hoppas han är bra nu och att veterinären vet någon bra bot!
Agneta kram