tisdag 27 mars 2012

Tack snälla...


Tack snälla för era fina ord om min trädgård, det värmer oerhört ska ni veta.

I söndags var det verkligen underbart väder och det var fantastiskt skönt att bara få vara i trädgården även om jag har svårt att sitta still och njuta. Det blev lite blandat jobb men det känndes så underbart. Just nu finns det en massa krukor överallt i huller om buller som har fått komma ut från förrådet, vissa har fått flytta in i växthuset så dom får lite skydd och det känns som en snäll övergång för dom.
Bla, är det flera sorters agapantus, två av dom köpte jag nya på trädgårdsmässan i Malmö för några veckor sedan. Jag vill ha massor av denna underbara växt. (bilder kommer)


En herre som inte alls tycker om att vara med på bild är vår goding Alvin. Han kan verkligen sura om man säger så....

Ha en underbar dag i solen, här är det lovat nästan 20 grader och jag hade önskat sluta tidigt men idag blir det övertid för ikväll ska jag på ett uppdrag med jobbet till Max IV i Lund. Det är Peab som bygger denna enorma forskningsanläggning.

Kram Anna5 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka härliga bilder och vilken fin vovve. Roligt att han inte tycker om att bli fotograferad, visst är dom roliga djuren. Vår katt Pippi är precis likadan!
Ha en kul kväll!
Agneta kram

Marie Lithén sa...

spännande att få se din fina trädgård genom någon annans lins:) får jag inte missa. Sol skulle jag också kunna tänka mig nu fniss

Anna Vattenkanna sa...

Då ska jag titta lite extra i det numret av DoT! Roligt att få se ett hemma-hos från din trädgård!

Kram

Laila sa...

Instämmer i alla lovord om din trädgård vid förra inlägget! Fantastiskt fin! Ljuvlig vårkänsla i dagens bilder!
Ha det gott!/Laila

Camilla, hus nr 8 sa...

Jättefina bilder... älskar allt med betong i trädgården :)